Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany se představuje ve Vaňkovce

DOCENDO DISCIMUS

 

Univerzita obrany se představuje ve Vaňkovce

 

Od pondělka tohoto týdne se v obchodním a společenském centru Galerie Vaňkovka představuje veřejnosti Univerzita obrany. Vyvrcholením prezentace bude zajímavý víkendový program, v němž nebudou chybět akční ukázky bojového umění a vystoupení profesionálních i amatérských uměleckých souborů.

 Tato dvojice zavítala k našemu stánku na pozvání  Dívky při prohlížení nabídky studia na UO  Sympatická děvčata se u našeho stánku sice zastavila, ale studovat k nám nepůjdou

Brňané si v průběhu celého týdne mohou prohlédnout zajímavé fotografie z vojenských zahraničních misí i výstavu stejnokrojů Armády České republiky. Po celou dobu je ve Vaňkovce také informační stánek, kde zájemci získávají všechny potřebné informace o studiu na Univerzitě obrany.

Například ve středu 20. ledna se u stánku zastavila asi stovka kolemjdoucích. Někteří z nich se zajímali o studium, jiní chtěli znát podrobnosti avizovaného víkendového programu. „Myslela jsem, že vojenský umělecký soubor Ondráš už dávno nefunguje a potěšilo mě, že tomu tak není a že tady o víkendu vystoupí. Určitě se přijdu podívat,“ řekla potěšeně Eva Veselá z Brna. 

 O studiu na naší škole se informovali také rodiče  „Copak to nabízíte?“ ptají se slečny.  Tihle mladí lidé si právě prohlížejí naše webové stránky

Kromě souboru Ondráš se však Brňané mohou těšit také na vystoupení folklorních souborů Jánošíček a Lučina i divadelního souboru Tak jo. Se zájmem se určitě setkají akční ukázky boje zblízka MUSADO MCS a skupiny COMMANDOS, ve kterých budou studenti simulovat například zásah proti teroristům či osvobození rukojmích.

Návštěvníci si mohou o víkendu zdarma otestovat svou fyzickou kondici, zapojit se do lanových aktivit, střílet z laserové pistole nebo si vyzkoušet resuscitaci základních životních funkcí na figuríně. Atraktivní budou také ukázky ručních zbraní, bezpilotních průzkumných prostředků a robotických systémů. Všichni jste srdečně zváni!

Více o Dnech Univerzity obrany v Galerii Vaňkovka Brno

Kolemjdoucí zaujala výstava stejnokrojů AČR Kolemjdoucí zaujala výstava stejnokrojů AČR Stánek UO v obležení zvědavých návštěvníků

Autor: Mgr. Zdeňka Dubová

Archív zpráv

2012

Leden

Únor

Březen

Duben

Květen

Červen

Červenec

Srpen

Září

Říjen

Listopad

Prosinec

 

2011

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2010

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2009

Zprávy 2009​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Jsme na Facebooku
  • Instagram
  • Webová alba Picasa
  • Tweetujeme
  • Tweetujeme