Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Vojenští důchodci na svém pravidelném setkání

DOCENDO DISCIMUS

 

Vojenští důchodci na svém pravidelném setkání

26.10.2012 • Ve středu 20. října 2012 se v sále Klubu Univerzity obrany sešla devadesátka vojenských důchodců k přátelskému posezení a k oslavě narozenin více než dvacítky jubilantů. Tato pravidelná setkání jsou vyústěním dobré spolupráce Univerzity obrany s Klubem vojenských důchodců při UO a staly se už tradicí. Takovéto události zažívají společně dvakrát ročně.  

Setkání byl přítomen také prorektor pro marketing a vnější vztahy Univerzity obrany brigádní generál v zál. profesor Ing. Rudolf Urban, CSc., který jubilantům spolu s předsedou Klubu vojenských důchodců plukovníkem ve výsl. Josefem Štěpánkem a jeho tajemníkem plukovníkem ve výsl. Vladimírem Kučerou předali památní listy.

Profesor Urban vyjádřil potěšení ze společného setkání a přítomným vyřídil pozdrav rektora-velitele plukovníka prof. Ing. Bohuslava Přikryla, Ph.D., který se kvůli služebním povinnostem nemohl zúčastnit osobně:  „Vždy, když jsem na takovémto setkání, uvědomuji si co je čas a jak život běží,“ uvedl prorektor a zdůraznil snahu Univerzity obrany k vytvoření podmínek pro podobná setkání. Seniorům popřál hodně štěstí, zdraví a spokojenosti v jejich osobním životě. Podle slov Ing. Vladimíra Kučery vystoupení profesora Urbana pro jeho hlubokou lidskost přijali vojenští důchodci s velkým uznáním.

„Těchto setkání, na kterých je vždy přítomen zástupce managementu školy, si nesmírně vážíme. Oceňujeme, že se na nás nezapomíná a že jsme informováni o aktuálním dění na Univerzitě obrany,“ pochvaloval si tajemník Klubu vojenských důchodců Vladimír Kučera.

Pak už následovala volná zábava a družné povídání za zvuků cimbálové hudby v podání Vojenského uměleckého souboru Ondráš. Někteří vzpomínali, jiní besedovali o nastávající členské schůzi plánované na konec ledna nebo začátek února příštího roku, kde by měli volit nové předsednictvo klubu.

 

Autor: Zdeňka Dubová​​​

​​Archív zpráv

2012

Leden

Únor

Březen

Duben

Květen

Červen

Červenec

Srpen

Září

Říjen

Listopad

Prosinec

 

2011

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2010

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2009

Zprávy 2009​​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Jsme na Facebooku
  • Instagram
  • Webová alba Picasa
  • Tweetujeme
  • Tweetujeme