Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Sportovní den rektora na Univerzitě obrany

DOCENDO DISCIMUS

 

Sportovní den rektora na Univerzitě obrany

Ve čtvrtek 17. května 2012 se uskutečnil Sportovního den rektora-velitele Univerzity obrany. Sportovní den byl zahájen v ranních hodinách nástupem na fotbalovém hřišti kasáren J. Babáka, a to za přítomnosti vojenských studentů, studentů z Vietnamu, příslušníků stálého stavu, civilních zaměstnanců a organizátorů sportovních disciplín. Za Centrum tělesné výchovy a sportu UO vystoupil ředitel plukovník Mgr. Petr Hanák, který přítomné přivítal a jménem rektora Univerzity obrany prof. Rudolfa Urbana popřál všem  mnoho úspěchů při zdolávání všech disciplín.

Pořadatelé připravili celkem 9 soutěžních disciplín – streetball, plavání, tenis - dvouhra, plážový volejbal, nohejbal, vojenský pětiboj, malá kopaná, florbal, střelba z pistole a 9  nesoutěžních disciplín – cyklistika, bowling, turistika, in-line, badminton (i soutěžní), netradiční sporty KUBBE a PETANQUE, vyjížďka na kánoích a jachting, spinning a aerobic. Disciplíny streetball, plavání a dvouhra v tenise byly zároveň přeborem UO.

Velká účast byla v malé kopané, plážovém volejbalu, bowlingu a velmi oblíbené turistice. Mnoho zájemců přilákala také střelecká soutěž a zmíněné netradiční sporty. Učitelé CTVS zajistili potřebné prostory a umožnili tak všem skvěle si zasoutěžit.  

Zároveň probíhalo během dne profesní přezkoušení stálého stavu pod vedením podplukovníka PhDr. Tomáše Černohorského, Ph.D., jež probíhalo na Brněnské přehradě a okolí. Tohoto přezkoušení (pochodu na 15 kilometrů se zátěží) se zúčastnilo okolo třiceti vojáků z povolání stálého stavu.

V závěru Sportovního dne rektora vyhlásil PaedDr. Jan Migdau výsledky ze všech disciplín a plukovník Hanák předal vítězům medaile, diplomy a těm nejlepším střelcům také poháry. Sportovní den tak probíhal v atmosféře pohody a přátelství za umoudřeného příjemného počasí.

 

Fotogalerie:  Sportovní den rektora 17. 5. 2012

Ke stažení: Výsledky sportovního dne


Autor:  Jiřina Polcrová​​, foto: Marek Žižlavský​​

Archív zpráv

2012

Leden

Únor

Březen

Duben

Květen

Červen

Červenec

Srpen

Září

Říjen

Listopad

Prosinec

 

2011

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2010

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2009

Zprávy 2009​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Jsme na Facebooku
  • Instagram
  • Webová alba Picasa
  • Tweetujeme
  • Tweetujeme