Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany na pražském veletrhu Gaudeamus

DOCENDO DISCIMUS

 

Univerzita obrany na pražském veletrhu Gaudeamus

Pátého ročníku Veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus region Praha a Gaudeamus International 2012, který se konal ve dnech 24. a 25. ledna 2012 na výstavišti Praha Holešovice, se zúčastnila také Univerzita obrany. Veletrh Gaudeamus je tradičně nejvýznamnějším zdrojem informací o možnostech dalšího studia, a to nejenom po maturitě. Veletrh ovšem navštěvují zejména studenti třetího a čtvrtého ročníku středních škol a gymnázií.

Ti, kterým budoucnost není lhostejná a chtějí se dále vzdělávat, na veletrhu Gaudeamus v Praze našli odpovědi například na otázky: Jaký obor studovat? Kterou školu zvolit? Kde je studium nejvýhodnější? Jak se dostat na vybranou vysokou školu? Jaké je uplatnění jejích absolventů?

Nabídku vzdělávání na veletrhu představily české i zahraniční univerzity, vysoké, vyšší odborné a jazykové školy, agentury zajišťující vzdělávání v zahraničí, instituce zabývajících se přípravou na přijímací zkoušky a poradenstvím. Na veletrhu vystavovalo více jak 150 škol a institucí. Pražský Gaudeamus navštívilo přes osm tisíc středoškoláků.

Zástupci fakult Univerzity obrany v Křižíkově pavilonu E během dvou dnů zodpověděli nespočet dotazů od zvídavých potenciálních zájemců o studium. Podplukovník Pavel Brach z Fakulty vojenských technologií, kapitán Miroslav Ovesný z Fakulty ekonomiky a managementu a Mgr. Zdena Míšková z Fakulty vojenského zdravotnictví představili středoškolákům konkrétní nabídku studia atraktivních a netradičních oborů, objasnili podmínky přijímacího řízení, průběh studia a uplatnění absolventů po skončení školy. Návštěvníci si odnesli také tištěné informační materiály a seznámili se s webovými stránkami Univerzity obrany. Mnozí, kteří slyšeli o Univerzitě obrany poprvé, byli nabídkou studia, ať už vojenského nebo civilního, mile překvapeni.


Autor: Pavel Pazdera

​​Archív zpráv

2012

Leden

Únor

Březen

Duben

Květen

Červen

Červenec

Srpen

Září

Říjen

Listopad

Prosinec

 

2011

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2010

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2009

Zprávy 2009​​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Jsme na Facebooku
  • Instagram
  • Webová alba Picasa
  • Tweetujeme
  • Tweetujeme