Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Reprezentační ples Univerzity obrany se vydařil

DOCENDO DISCIMUS

 

Reprezentační ples Univerzity obrany se vydařil

Interhotel Voroněž v Brně se stal v pátek 19. února 2010 místem konání VI. reprezentačního plesu Univerzity obrany. Zábavný program v hlavním sále hotelu se letos nesl ve znamení lidového folkloru. Tento nevšední hudební a taneční zážitek, o který se postaraly folklorní soubory působící při Klubu Univerzity obrany, laiky pohladil a znalce potěšil.

Po nádherné písni „Přátelství“ od Petra Rezka, kterou přednesli posluchači muzikálového herectví Janáčkovy akademie múzických umění, univerzitní ples zahájil rektor-velitel UO brigádní generál v záloze Rudolf Urban, který přivítal domácí a přespolní účastníky plesu a všem popřál příjemnou zábavu. 

Moderátorka České televize Brno Petra Polzerová, která hosty excelentně provázela celým večerem, poté pozvala na taneční parket chlapce a dívky z folklorního souboru Lučina k prvnímu vystoupení. Úvodní polka následně patřila pozvaným hostům, mezi kterými byli například místopředseda výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu Parlamentu ČR Miloš Janeček, člen výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a starosta Vyškova Petr Hájek, zástupce náčelníka Generálního štábu – inspektor AČR generálmajor Čestmír Tesařík, rektor Mendelovy univerzity v Brně Jaroslav Hlušek, ředitel Sekce personální – personální ředitel MO Milan Gol nebo ředitel Inspekce ministra obrany Jaroslav Zobač.

Ples zaujal svojí naprostou pohodovostí, oku i sluchu lahodícím doprovodným programem. K tanci v hlavním sále hrála olomoucká hudební skupina L.I.F. s kapelníkem Liborem Dlouhým, v delta sále cimbálová muzika Jánošíček s primášem Jiřím Kokešem a v restauraci v prvním patře Duo Fornax.

Oddychové pauzy vyplňoval doprovodný program, v němž se představily zmíněné folklorní soubory, a to Lučina, Jánošíček a Slovácký krúžek. Působivá byla také módní přehlídka modelové a umělecké agentury Charme a inspirativní bylo vystoupení břišních tanečnic z uskupení Aya Faten Group.

Půlnoční slosování místenek o sponzorské prémie bylo dalším skvělým kamínkem do pestré programové mozaiky univerzitního plesu, na kterém se přes pět set lidí dobře bavilo.

Autor: Pavel Pazdera

Archív zpráv

2012

Leden

Únor

Březen

Duben

Květen

Červen

Červenec

Srpen

Září

Říjen

Listopad

Prosinec

 

2011

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2010

01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06

07 / 08 / 09 / 10 / 11 / 12

 

2009

Zprávy 2009​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Jsme na Facebooku
  • Instagram
  • Webová alba Picasa
  • Tweetujeme
  • Tweetujeme