Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
„Finančáci“ úspěšně absolvovali státní závěrečné zkoušky, to náročnější jim nyní začíná

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

„Finančáci“ úspěšně absolvovali státní závěrečné zkoušky, to náročnější jim nyní začíná

Počet shlédnutí: 696

​21.7.2020 • Studenti  studijního programu Ekonomika a management ve studijním oboru Řízení a použití ozbrojených sil, modulu řízení finančních zdrojů dne 15. července 2020 úspěšně završili své pětileté studium na Fakultě vojenského leadershipu Univerzity obrany v Brně.

I přes náročný závěrečný semestr studia se jim podařilo zdárně zvládnout veškeré požadavky na ně kladené a zodpovědně se připravit na výkon své budoucí pozice. Ve svých závěrečných pracích se věnovali oblastem optimalizace akvizičního procesu, ať už z pohledu využití e-tržišť, procesního řízení či hodnocení jeho hospodárnosti, účelnosti a efektivnosti. Vedle těchto témat se studenti zaměřili na oblasti procesu čerpání fondu kulturních a sociálních potřeb, finanční kontroly, řízení nároků z nespotřebovaných výdajů či controllingu a jeho implementací a rozvojem.


Komise složená ze členů Katedry řízení zdrojů a doplněná ředitelkou Odboru účetnictví Sekce ekonomické Ministerstva obrany velice pozitivně hodnotila nejen samotné odpovědi studentů, ale i jejich vystupování a profesionalitu, které dodávaly důstojnost tomuto tak podstatnému momentu jejich studia.

Nezbývá, než studentům popřát mnoho zdaru do nadcházejícího období plného zodpovědnosti a náročné práce. Nechť chovají svoji Alma Mater v úctě a svými skutky a rozvíjením znalostí zde nabytých ctí její dobré jméno.


Autor: Jana Boulaouad


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa