Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ples vojenského zdravotnictví

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Ples vojenského zdravotnictví

Počet shlédnutí: 1337

19. 2. 2020 • V sobotu 8. února 2020 se v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové konal již 12. ročník Reprezentačního plesu vojenského zdravotnictví, který pořádala Fakulta vojenského zdravotnictví spolu s Unií studentů a přátel Fakulty vojenského zdravotnictví, z. s. a Agenturou vojenského zdravotnictví.

Tato slavnostní akce byla zahájena ve 20:00 hodin děkanem FVZ profesorem Pavlem Boštíkem, předsedkyní USP FVZ rotnou Terezou Kolářovou a ředitelem AVZdr plukovníkem generálního štábu Ladislavem Šlechtou.

Moderátoři plesu Jitka Neuwirthová a Jiří Kotek přivítali na této slavnostní akci významné hosty – zástupce Ministerstva obrany, Vojenského zdravotního ústavu, Ústřední vojenské nemocnice – Vojenské fakultní nemocnice Praha, ale také složek IZS Královéhradeckého kraje a zástupce spřátelených vysokých škol. Zároveň poděkovali sponzorům, bez nichž by se 12. Reprezentační ples vojenského zdravotnictví neuskutečnil. Jsou jimi Česká zbrojovka a.s.; ChemProtect.SK s.r.o.; MEDTEC-VOP, spol. s r.o.; Tatra Trucks a.s., Teleflex a Vojenská zdravotní pojišťovna.

Ples probíhal ve velkém sále, kde k tanci i poslechu hrál taneční orchestr StopTimeBand a v malém sále, kde se střídali DJ Péťa a kapela Lady Stranger.

Program byl opravdu bohatý. Ve velkém sále proběhlo slavnostní předtančení studentů FVZ pod taktovkou studenta všeobecného lékařství Ondřeje Jana Doležala. Poté Adam Procházka s Eliškou Zemanovou z tanečního klubu Bonstep, držitelé taneční třídy A, předvedli waltz, slowfox a quickstep. Pro velký úspěch přidali tango. K vidění bylo také vystoupení Spolku historických tanců, bubenické skupinky Hluchá Parta a krátké vystoupení taneční skupiny T-BASS. Ve foyer v průběhu celého plesu vystupovala cimbálová muzika Ondráš.

Od 22:00 hodin byla připravena polořízená degustace vín a návštěvníci se po celý večer mohli nechat zvěčnit ve fotokoutku.

Doufáme, že se letošní ples líbil, a budeme se těšit na shledání opět zase za rok v sobotu 13. února 2021.

 

Autor: Jitka Pírková, foto: Dita Zetochová

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa