Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ča-ča jako Brno!

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Ča-ča jako Brno!

Počet shlédnutí: 814

10. 2. 2020 • Alespoň při jedné skladbě měl zcela jasno v tom, jaký tanec zvolit, a výstižně to dal najevo. Dalibor Gondík se svou sestrou Adélou se s hranou nejistotou pohyboval na tenkém ledě tanečních žánrů při moderování letošního reprezentačního plesu Univerzity obrany. Ten se v sobotu 8. února uskutečnil i tentokrát v Kongresovém centru hotelu Voroněž.

Kongresové centrum a další společenské prostory hotelu Voroněž se krátce před půl osmou zaplnily stovkami návštěvníků, z nichž mnozí se soustředili do hlavního sálu, aby se inspirovali při předtančení v podání taneční skupiny Danza. Ještě předtím však přítomné přivítal rektor-velitel pořádající Univerzity obrany brigádní generál Bohuslav Přikryl, který se zmínil o překážkách, které se mnohým zájemcům o účast staví do cesty: „Jako tradičně bojujeme v tomto období se dvěma nepříteli: tím prvním jsou jarní prázdniny a tím druhým chřipka. Pokud se však podívám na účast na dnešním plesu, tak se nám daří stejně jako v předchozích letech zvítězit.“

Společenského setkání s tancem se spolu s vedením, pracovníky i studenty Univerzity obrany zúčastnila i řada hostů. Mezi nimi byli první zástupce náčelníka Generálního štábu generálporučík Jaromír Zůna, náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Martin Maleček, ředitel Sekce plánování schopností Ministerstva obrany generálmajor Jaromír Alan, ředitel Sekce podpory MO generálmajor Štefan Muránský a další představitelé rezortu obrany, státních a samosprávných orgánů a také veřejných vysokých škol. K nim je třeba připočíst i hosty z Tereziánské vojenské akademie z Vídeňského Nového Města.

 

Autor: Viktor Sliva

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa