Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ples Tereziánské vojenské akademie v rakouském Wiener Neustadt

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Ples Tereziánské vojenské akademie v rakouském Wiener Neustadt

Počet shlédnutí: 815

3. 2. 2020 • Dne 24. ledna se v rakouském Wiener Neustadt konal tradiční ples Tereziánské vojenské akademie, se kterou má Univerzita obrany v Brně již několik let vynikající vzájemné vztahy. Proto ani letos na této významné společenské události nechyběla delegace z naší univerzity.

Letošního jubilejního 60. ročníku plesu se z řad zaměstnanců Univerzity obrany v Brně zúčastnili proděkan pro vnější vztahy a rozvoj FVL plukovník gšt. Tibor Palasiewicz a koordinátor programu Erasmus+ na FVL Ing. Josef Krahulec se svými partnerkami. Spolu s nimi přijalo pozvání celkem 22 studentů Univerzity obrany v Brně.

Českou delegaci již tradičně přivítal vedoucí International Office, plukovník Harald Gell, který následně doprovodil vedení české delegace k rektorovi Tereziánské vojenské akademie, generálmajoru Karlu Pronhaglovi, který českou delegaci na tomto krásném plese oficiálně přijal. Vedle rektora akademie se plesu zúčastnili i rakouská ministryně obrany paní Klaudia Tanner a starosta Wiener Neustadt pan Klaus Schneeberger.

Je nám potěšením, že se vzájemné mezinárodní vztahy daří neustále posilovat, a to nejen v pracovní rovině, ale také na základě osobního setkávání, které je pro upevňování vzájemných vztahů naprosto nezbytné.

Velice nás těší, že rakouská delegace přijala též pozvání rektora Univerzity obrany v Brně, pana brigádního generála Bohuslava Přikryla na ples Univerzity obrany v Brně.

 

Autor: Tibor Palasiewicz

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa