Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ples Fakulty vojenského leadershipu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Ples Fakulty vojenského leadershipu

Počet shlédnutí: 1150

16. 1. 2020 • V pátek 10. ledna 2020 se konal v prostorách Klubu Univerzity obrany ples Fakulty vojenského leadershipu. Pozvání děkana plukovníka Jana Drozda přijal mimo zaměstnanců UO generálporučík Jaromír Zůna.

Před zahájením plesu navodila příjemnou atmosféru cimbálová muzika ONDRÁŠ. Návštěvníky uvítal a ples osobně zahájil děkan Fakulty vojenského leadershipu, který ve svém proslovu zdůraznil návaznost na tradici a význam konání tohoto plesu. K tanci a poslechu v průběhu celého večera hrála hudební skupina PANORAMA BAND BRNO pod vedením kapelníka Tomáše Hrušky. Plesem provázela moderátorka Ing. Veronika Chlupová. V průběhu večera na tanečním parketu proběhlo několik vystoupení, například dětského souboru a taneční školy DANZA Brno a dále vystoupení šermířského spolku Šumperk. Jako překvapení večera vystoupil komik a imitátor Petr Martinák. Před půlnocí se všichni zúčastnění pobavili při losování prémií a několik šťastných výherců si odneslo i hmatatelnou vzpomínku ve formě hodnotných cen.


Jedním z nejdůležitějších motivů pro pořádání plesu bylo vytvořit možnost pro společenské setkávání pracovníků a studentů mimo univerzitní půdu. Věříme, že ples přispěl k dobré náladě, umožnil zastavit se v každodenním shonu a nepochybně pomohl i k rozvoji společenského a kulturního života pracovníků fakulty, studentů, jejich rodin a přátel.

 

Autor: Milan Žilínek


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa