Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Další marketingová akce na Střední průmyslové škole chemické v Brně

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Další marketingová akce na Střední průmyslové škole chemické v Brně

Počet shlédnutí: 370

17.12.2019 • V rámci spolupráce mezi Ústavem ochrany proti zbraním hromadného ničení Univerzity obrany v Brně a Střední průmyslovou školou chemickou v Brně proběhla dne 12. prosince prezentace studia na Univerzitě obrany v Brně.

Vyžádaná prezentace proběhla pod vedením Mgr. Hany Holubové. Žáci maturitních ročníků byli zástupkyní Oddělení marketingu Univerzity obrany Ing. Veronikou Chlupovou seznámeni s podmínkami a výhodami studia na jediné vojenské vysoké škole v České republice. Za Ústav ochrany proti zbraním hromadného ničení se uvedené marketingové akce zúčastnila podplukovnice Dr. Ing. Alena Tokárová z Oddělení chemické a radiační ochrany. Informovala přítomné studenty o možnosti studia chemie, kterou nabízí Ústav ochrany proti zbraním hromadného ničení s Fakultou vojenského leadershipu Univerzity obrany v Brně a o uplatnění absolventů studijního modulu v praxi.


Velmi přínosná byla aktivní přítomnost četařky Marcely Mikulcové jako absolventky Střední průmyslové školy chemické v Brně, která je v současné době studentkou třetího ročníku magisterského studijního programu Řízení a použití ozbrojených sil Univerzity obrany v Brně. Její pohotové odpovědi na dotazy z řad studentů střední školy vhodně doplňovaly celou prezentaci studia na Univerzitě obrany. Na základě zájmu a mnoha dotazů ze strany zúčastněných studentů čtvrtých ročníků Střední průmyslové školy chemické v Brně lze usuzovat, že je informace o možnostech studia na naší univerzitě zaujaly.


Autor: Alena Tokárová



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa