Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Členové klubu vojenských důchodců se sešli na výroční schůzi

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Členové klubu vojenských důchodců se sešli na výroční schůzi

Počet shlédnutí: 740

​21.2.2019 • V sále Klubu Univerzity obrany v Šumavské ulici se ve středu 20. února sešla více než stovka členů Klubu vojenských důchodců (KVD) na výroční členské schůzi. KVD, který působí při Univerzitě obrany, byl založen v roce 1990, je početně největší a současně se řadí mezi nejaktivnější kluby v rámci Svazu vojáků z povolání AČR.

Univerzitu obrany, která činnost KVD podporuje, na výroční schůzi reprezentoval kancléř Miloš Dyčka a Ústřední radu Svazu vojáků z povolání AČR zastupoval plukovník v záloze Jaroslav Kalivoda. Na prezenční listinu schůze se zapsala více než stovka přítomných, což byla většina z aktuálního počtu 169 registrovaných členů.

Činnost klubu za uplynulé období ve svém vystoupení zhodnotil jeho předseda plukovník ve výslužbě Jaroslav Zelený. Klub si mimo jiné klade za cíl věnovat trvalou pozornost potřebám a zájmům svých členů a dále při jednáních se zástupci Univerzity obrany rozvíjet konkrétní formy spolupráce a možnost využívání zařízení UO. Klub v uplynulém období uspořádal dvě tradiční setkání s jubilanty a své členy podpořil při radě dalších příležitostí. Mezi vyhledávané aktivity členů klubu patří účast v Kurzu třetího věku, který Univerzita obrany pořádá nejen pro ně, ale i pro širokou veřejnost.  


 Autor: Viktor Sliva




  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa