Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ples Fakulty vojenského leadershipu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Ples Fakulty vojenského leadershipu

Počet shlédnutí: 1268

21.1.2019 • V pátek 11. ledna 2019 se konal v prostorách Klubu Univerzity obrany ples Fakulty vojenského leadershipu. Pozvání děkana plukovníka Iva Piknera přijali mimo zaměstnanců UO i vzácní hosté: genmjr. Jaromír Zůna, brig. gen. Zoltán Bubeník a plukovník Vladimír Lang.

Před zahájením plesu navodil příjemnou atmosféru svým vystoupením folklorní soubor LUČINA BRNO. Návštěvníky uvítal a ples zahájil děkan Fakulty vojenského leadershipu, který ve svém projevu zdůraznil návaznost na tradici a význam konání tohoto plesu. K tanci a poslechu v průběhu celého večera hrála hudební skupina PANORAMA BAND BRNO pod vedením kapelníka Tomáše Hrušky. Plesem provázela moderátorka Ing. Veronika Chlupová. Závěrem večera nás potěšil svým pěveckým výkonem Robert Jícha z Městského divadla Brno. O půlnoci se všichni zúčastnění pobavili při losování prémií a několik šťastných výherců si odneslo i hmatatelnou vzpomínku ve formě hodnotných cen. Hlavní cenu, víkendové zapůjčení vozidla Lexus vyhrál student 5. ročníku magisterského studia.

Jedním z nejdůležitějších motivů pro pořádání plesu bylo vytvořit možnost pro společenské setkávání všech pracovníků a studentů mimo univerzitní půdu. Věříme, že ples přispěl k dobré náladě, umožnil zastavit se v každodenním shonu a nepochybně pomohl i k rozvoji společenského a kulturního života pracovníků fakulty, studentů, jejich rodin a přátel. 




Autor: Hana Ondráčková, foto: Milan Žilínek



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa