Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Vánoční přání rektora-velitele

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Vánoční přání rektora-velitele

Počet shlédnutí: 986

​Vážení přátelé a příznivci Univerzity obrany,

děkuji Vám za důvěru a podporu, kterou jste projevovali Univerzitě obrany v roce 2018. Vážím si toho, že jste se podíleli na upevňování respektovaného postavení a dobrého jména Univerzity obrany jak v rámci rezortu obrany a systému vysokého školství ČR, tak i na veřejnosti. Věřím, že i nadále se naší vojenské vysoké škole bude s Vaší pomocí dařit jak v pedagogické práci, tak i ve výchovném působení a tvůrčí činnosti.

Vám, studentkám a studentům finálních ročníků středních škol a všem, kteří zvažujete studium na naší vojenské vysoké škole, bych chtěl vzkázat, že Univerzita obrany je pro Vás správnou volbou. Naše univerzita nabízí vynikající příležitosti pro ty, kteří dobře zvažují své perspektivy a kteří mají rádi výzvy. Být studentem Univerzity obrany a poté důstojníkem Armády ČR představuje nejen atraktivní povolání, ale i prestižní poslání.

Vážení přátelé, v období celoročního bilancování a novoročních předsevzetí si více než kdy jindy uvědomujeme prostou pravdu: nejkrásnější na světě nejsou hmotné statky, ale chvíle, okamžiky, vteřiny, které prožijeme se svými kamarády, přáteli, zkrátka se svými nejbližšími. Přeji Vám proto úspěšný vstup do nového roku, pevné zdraví, hodně štěstí a mnoho radostných dní. Ať se Vám splní všechna pracovní a osobní předsevzetí tak, abyste za rok mohli konstatovat, že rok 2019 byl pro Vás, i pro Vaše blízké, rokem šťastným a úspěšným.

 

brigádní generál Bohuslav Přikryl 

 



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa