Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Vítejte

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Vítejte

Počet shlédnutí: 509

5.10.2018 • „Slibuji na svou čest a svědomí, že dostojím všem závazkům, které vyplývají z mého přijetí a ze studia na Fakultě vojenského leadershipu.

Prohlašuji, že vynaložím veškeré své osobní úsilí k tomu, abych dosáhl vysokého stupně odborných znalostí a schopností, se kterými budu nakládat v souladu s právními a etickými normami a s ohledem na uchování dobrého jména Fakulty vojenského leadershipu a Univerzity obrany v Brně.

Tak slibuji."

Ve dnech 4.10. a 5.10. slova „TAK SLIBUJI" zazněla z úst 184 studentů prvního ročníku magisterského vojenského studia Fakulty vojenského leadershipu. Slavnostní imatrikulací před hodnostáři Fakulty vojenského leadershipu a prorektorem pro vzdělávání a záležitosti studentů Univerzity obrany byli studenti přijati za rovnoprávné členy akademické obce.

Vážení studenti dovolte mi jménem pana děkana plukovníka gšt. Doc. Ing. Iva PIKNERA, Ph.D. Vám ještě jednou poblahopřát a zároveň popřát mnoho zdaru a pevné vůle ve vašem studiu, a osobním životě. Zvolili jste si studium na Fakultě vojenského leadershipu jako start do Vaší vojenské kariéry. Kariéry důstojníka Armády České republiky. Být důstojníkem je bezesporu více než zaměstnáním, je to posláním, které s sebou nese úžasné možnosti, ale i problémy, těžkosti a překážky. Svým slibem jste se zavázali vynaložit veškeré úsilí získat odborné znalosti a dovednosti. Věřte, že ve svém úsilí nezůstanete osamoceni. Fakulta vojenského leadeshipu se dnešním dnem stala „VAŠÍ" Fakultou a všichni akademičtí pracovníci a zaměstnanci jsou připraveni a ochotni Vám ve Vašem úsilí podat pomocnou ruku.


Autor: Jan Drozd, foto: Viktor Sliva



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa