Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Kurz pro manažery a logistiky NCS College 2018 skončil, Kurz pro kodifikátory začíná

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Kurz pro manažery a logistiky NCS College 2018 skončil, Kurz pro kodifikátory začíná

Počet shlédnutí: 1249

4.9.2018 • Na Univerzitě obrany probíhá na přelomu srpna a září již 4. ročník mezinárodních kodifikačních kurzů NCS College 2018. V minulém týdnu se uskutečnil Kurz pro manažery a logistiky a od 3. září probíhá následný čtrnáctidenní Kurz pro kodifikátory. 

Akce je organizována Fakultou vojenského leadershipu UO ve spolupráci s Národním kodifikačním úřadem České republiky. Hlavním partnerem letošní NCS College je již tradičně společnost AURA, která akci všestranně podporuje lektorsky, organizačním zajištěním a v neposlední řadě poskytnutím informačního systému pro praktické procvičování kodifikace.


Týdenního kurzu pro manažery a logistiky se zúčastnili studenti a lektoři z devíti zemí celého světa, včetně přednášejících z FVL.


Přínos kurzu pro rozvoj kodifikace v zemi a implementaci Kodifikačního systému NATO ocenil například ředitel Národního kodifikačního úřadu Afghánistánu plukovník Mohammad Saber Rashed. Kurz pro kodifikátory je zaměřen zejména na praktické zvládnutí kodifikačních procesů aliance, potřebných pro efektivní chod logistiky národních ozbrojených sil a jejich partnerské propojení.
 




Autor: Antonín Svěrák



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa