Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Vyřazení absolventů Fakulty vojenského zdravotnictví

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Vyřazení absolventů Fakulty vojenského zdravotnictví

Počet shlédnutí: 1932

29.6.2018 • V prostorách Výukového centra Lékařské fakulty UK v Hradci Králové, které se nachází na půdě fakultní hradecké nemocnice, proběhlo v pátek 29. června slavnostní vyřazení absolventů magisterských a bakalářských studijních programů Fakulty vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové.

Vyřazeno bylo celkem 9 vojenských všeobecných lékařů a 6 absolventů bakalářského studijního oboru Zdravotnický záchranář. Šestice nově vyřazených zdravotnických záchranářů současně složila absolventský slib a převzala vysokoškolské diplomy z rukou děkana fakulty prof. Pavla Boštíka. Na základě výtečných studijních výsledků a příkladného plnění služebních povinností po celou dobu studia na FVZ UO byly vybraným absolventům uděleny akademické a kázeňské odměny.

Slavnostnímu vyřazení absolventů byli přítomni představitelé Univerzity obrany a zástupci Ministerstva obrany. Pozvání na tento slavnostní akt přijali také představitelé partnerských civilních fakult Karlovy univerzity z Hradce Králové, Fakulty zdravotnických studií Univerzity Pardubice, čelní představitelé města a církve Hradce Králové.

Devět nově vyřazených vojenských všeobecných lékařů, absolventů Fakulty vojenského zdravotnictví, bude promováno 11. července dopoledne na půdě Univerzity Karlovy v pražském Karolinu.



Autor: Viktor Sliva, foto: Dita Zetochová



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa