Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Akademičtí sportovci změřili síly a dovednosti na sportovištích Univerzity obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Akademičtí sportovci změřili síly a dovednosti na sportovištích Univerzity obrany

Počet shlédnutí: 906

22.6.2018 • Ve čtvrtek a v pátek 21. a 22. června se na sportovištích Univerzity obrany v Kasárnách Jana Babáka odehrála klání Českých akademických her ve dvou sportovních odvětvích – plavání a nohejbalu. Organizátorem letošního 17. ročníku porovnávání sil českých studentů, které v Brně proběhlo od 17. do 22. června, byla Masarykova Univerzita – Fakulta sportovních studií. 

České akademické hry jsou pravidelnou multisportovní studentskou soutěží, která zahrnuje soubor akademických mistrovství ČR, jež jsou pořadatelé schopni po stránce technické, organizační a ubytovací uspořádat. Jejich pořadatelem jsou od vzniku v roce 2002 největší vysokoškolská centra v ČR, jako jsou Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Pardubice a Plzeň.

Dvoudenní program soutěží v plavání zahájil ve čtvrtek v poledne u bazénu v areálu Kasáren Jana Babáka předseda organizačního výboru ČAH 2018, proděkan pro celoživotní vzdělávání a materiálně technickou základnu Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity Jiří Nykodým. Zápasy turnaje v nohejbalu se odehrály na nedávno modernizovaném hřišti ve stejném areálu. Celkově Brno přivítalo asi dvě tisícovky sportovců z pěti desítek vysokých a vyšších odborných škol.



Autor: Viktor Sliva



  Sdílet na Facebooku   Sdílet na Twitteru   Sdílet na Google+


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa