Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Dobrá vizitka Armády České republiky

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Dobrá vizitka Armády České republiky

Počet shlédnutí: 2242

​15.1.2018 • Nic nepotěší „školu" více než podobná naprosto nečekaná pochvala na její studenty. Ti, kteří zůstali anonymní, kromě správně zapamatované Petry Dytkové jsou: Gabriela Brožková, Radek Chlebek, Bc. Jakub Král, Sylvie Hoferová a Tereza Bastlová.
S poděkováním studentům a samozřejmě přáním rychlého uzdravení pacientovi, FVZ UO.

 
Dobrý den pane doktore,

chtěl bych touto cestou vyslovit pochvalu za vzorně připravenou skupinu šesti studentů medicíny ze čtvrtého ročníku  University obrany, která mě tento pondělek dopoledne vyšetřovala při mojí hospitalizaci ve fakultní nemocnici v Hradci Králové na oddělení neurologie, kde jsem po pádu na běžkách s vyhřezlou bederní ploténkou L5. K relativně pro mě bolestivému vyšetření postupovali profesionálně plni cílených dotazů a bylo vidět zapálení, zájem a chuť k poznání, kterou jsem u dnešního čtvrtečního podobného vyšetření civilních mediků bohužel postrádal. Tento diametrální rozdíl v  přístupu ke studiu, mě donutil k napsání této pochvaly vašich studentů. Jednalo se o dva budoucí lékaře a čtyři budoucí lékařky a všechny tímto chválím a děkuji za příjemný vřelý přístup k pacientovi s bolestí zad. Z této studijní skupiny jsem jmenovitě  zachytil pouze jméno studentky, která vedla vyšetření citlivosti dolních a horních končetin a jmenovala se tuším Petra Dytková.

Pokud všichni studenti University obrany srší energii jako tato studijní skupinka šesti praktikantů, pak jsou věrni odkazu T.G.M.

 

S pozdravem a děkuji Mgr. Milan Dobiáš

diplomovaný učitel sportovního parašutismu FTVS UK (kolega akademik)

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa