Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Den otevřených dveří na Fakultě vojenského zdravotnictví

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Den otevřených dveří na Fakultě vojenského zdravotnictví

Počet shlédnutí: 2322

12.12.2017 • Ve čtvrtek 7. prosince 2017 se učebna číslo VII v Třebešské zaplnila nejen zájemci a potencionálními studenty, ale i jejich rodiči, jak z Hradce Králové a okolí, tak i návštěvníky ze vzdálenějších končin Čech a Slovenska. 

Den otevřených dveří na naší fakultě byl organizován podle již léty osvědčeného formátu, za účasti hostů ze spřátelených škol, bez kterých by studijní programy nemohly být realizovány, a samozřejmě také za účasti pracovníků rekrutačního střediska. Velký dík za vystoupení patří paní doc. MUDr. Aleně Stoklasové, CSc. z lékařské fakulty UK Hradec Králové, dále pak paní  PhDr. Zděnce Kudláčkové, Ph.D. z farmaceutické fakulty UK Hradec Králové, stejně jako našim zaměstnancům a studentům, kteří  aktivně přispěli k hladkému průběhu celé akce. S velkým potěšením jsme také letos přivítali pana plk. gšt. Mgr. Václava Ješetu.

Nejnovější informace poskytnutá vedoucím studijní skupiny, panem Dr. Peterem Pudíkem shrnuje, že k dnešnímu dni máme na fakultu podáno 77 přihlášek. V rámci dne otevřených dveří bylo podáno 31 přihlášek – 14 pro obor vojenské všeobecné lékařství, 2 na vojenské zubní lékařství a 15 na obor zdravotnický záchranář.

Začátkem ledna 2018, konkrétně 13. 1.2018, se těšíme v rámci druhého plánovaného dne otevřených dveří na další zájemce.

 
Text: Vanda Boštíková, foto: Dita Zetochová 

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa