Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany uspořádala mistrovství AČR v plážovém volejbalu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Univerzita obrany uspořádala mistrovství AČR v plážovém volejbalu

Počet shlédnutí: 1536

​13.6.2017 • Ve dnech 7. až 9. června se na Sokolském koupališti v Brně uskutečnilo Mistrovství Armády České republiky v plážovém volejbalu. Pořadatelé z Univerzity obrany připravili pro účastníky skvělé podmínky a navázali tak na předchozí úspěšné ročníky, které se konaly v Opavě. Záštitu nad turnajem převzal zástupce rektora - kvestor UO Ing. Milan Lauber, který ve středu 7. června mistrovství oficiálně zahájil. Za krásného slunečného počasí bylo během třech hracích dnů pod dohledem oficiálních rozhodčích odehráno více než 65 zápasů.

Mistrovství se zúčastnilo celkem 17 mužských a 8 ženských dvojic. V kategorii mužů zvítězili major Ing. Jan Sobotka, Ph.D. a kapitán Ing. Petr Kos, druzí skončili rotmistr Petr Uhlárik a nadrotmistr Jiří Bryknar a na třetím místě četař Petr Mik a nadporučík Mgr. Petr Sochor. V ženské kategorii zvítězily nadporučice Ing. Gabriela Andrýsková a nadporučice Ing. Jana Baloghová, na druhém místě skončily rotná Bc. Dana Černá a Žaneta Kalmárová a třetí místo obsadily poručice Ing. Daniela Fišerová a rotmistryně Ing. Bc. Iveta Segeťová. 

Mistrovství uzavřel turnaj mixů, do kterého se prezentovalo 19 dvojic. Turnaj ovládla dvojice nadporučice Gabriela Andrýsková a nadporučík Petr Sochor, druhé místo obsadila dvojice rotná Dana Černá a rotmistr Bc. David Sládek, na třetím místě skončili Bc. Michaela Halová a rotmistr Petr Uhlárik. Celý turnaj se nesl v přátelské a pohodové atmosféře a tak nezbývá než se těšit na příští ročník armádního mistrovství, který se bude opět konat v Brně pod patronátem Centra tělesné výchovy a sportu UO.


Fotogalerie: Webová alba Picasahttps://goo.gl/photos/4W5KhXZAzsHAFBKSA



Autor: Jan Sobotka, foto: Viktor Sliva

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa