Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Hradec Králové opět ožil plesovou sezonou

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Hradec Králové opět ožil plesovou sezonou

Počet shlédnutí: 1671

​2.3.2017 • Fakulta vojenského zdravotnictví, Agentura vojenského zdravotnictví AČR a Unie studentů a přátel Fakulty vojenského zdravotnictví přidaly ruku k dílu a Hradec Králové se v sobotu 25. února 2017 roztančil ve víru 9. reprezentačního plesu vojenského zdravotnictví. Jedinečný ples proběhl v kongresovém výstavním a společenském centru Aldis, které se nachází poblíž centra města. Návštěvníci zaplnili hned s prvními zvuky melodií dva taneční sály a opustili je až s úderem druhé hodiny raní. Na každém sále probíhal samostatný program a opravdu každý si přišel na své.

Tento ročník se může pyšnit i osobnostmi, které přijali pozvání děkana FVZ UO profesora Pavla Boštíka, ředitele AVZdr brigádního generála Zoltána Bubeníka a předsedkyně USP FVZ, z. s. rotné Šárky Odložilové.  Na tanečním parketě jste tak mohli zastihnout například náčelníka generálního štábu AČR armádního generála Josefa Bečváře, ředitele sekce podpory MO generálmajora Jaromíra Zůnu, ředitele odboru vojenského zdravotnictví Sekce podpory MO plukovníka  Petra Krále,  zástupce rektora Univerzity obrany - kvestora Ing. Ivan Laubera a další významné představitele nejen AČR, ale také složek IZS Královehradeckého kraje a zástupce spřátelených vysokých škol. 

Večerem provázeli výteční moderátoři Markéta Hamerníková a četař Bronislav Kolář. V rámci zahájení plesu sklidili potlesk publika za skvělé a vojensky odvážné předtančení studenti FVZ a tanečníci hradecké školy Bonstep. Krásné až magické chvíle všem přítomným připravila skupina orientálních tanců Sahar. Na velkém sále doprovázelo k tanci a zábavě hudební uskupení StopTimeBand, na malém sále rozproudili krev zejména studentům FVZ kapela ForFun a Dj Laaw. Ve Foyer byla k vidění vernisáž fotografií desátnice Terezy Kolářové a probíhala zde i ochutnávka vín podbarvená melodiemi cimbálu Vojenského uměleckého souboru Ondráš. 

V průběhu večera čekala na všechny hned dvě překvapení. Na velkém sále proběhla dech beroucí akční ukázka 4. armádního klubu Musado ve stylu Jamese Bonda a na malém sále o půlnoci proběhlo také dech beroucí, i když trošku jinak, vystoupení studentek FVZ v košilích vz. 95.

Největší poděkování za tento velkolepý ples, na kterém mají příležitost setkat se a pobavit současní i dávní přátelé, studenti, absolventi a kolegové, patří zejména všem, kteří se podíleli na báječné atmosféře večera, dále kongresovému centru Aldis a organizačnímu týmu FVZ UO včetně řady studentů. Všechny, kteří si to spolu s námi užili, i všechny ostatní zveme příští rok v pátek 2. března 2018 na jubilejní 10. reprezentační ples vojenského zdravotnictví.



 Fotogalerie 1, Fotogalerie 2


Autor: Jiří Néma, fotogalerie 1: Jan Kudělásek, fotogalerie 2: Tvůj Dj

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa