Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Vánoční přání rektora-velitele

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Vánoční přání rektora-velitele

Počet shlédnutí: 215


Vážení přátelé a příznivci Univerzity obrany,


k přání příjemného prožití vánočních svátků a mnoha osobních a pracovních úspěchů v novém roce 2017 bych rád připojil poděkování za Vaši důvěru a za Váš vklad k naší vzájemné úspěšné spolupráci. Vážím si toho, že jste se podíleli na upevňování respektovaného postavení a dobrého jména Univerzity obrany jak v rámci rezortu obrany a systému vysokého školství ČR, tak i na veřejnosti.

Věřím, že i nadále se naší vojenské vysoké škole bude i s Vaší pomocí a podporou dařit v pedagogické práci, výchovném působení a tvůrčí činnosti. Vám, studentům finálních ročníků středních škol a všem potenciálním uchazečům o studium na naší vojenské vysoké škole bych chtěl vzkázat, že Univerzita obrany je správnou volbou. Studium na Univerzitě obrany je příležitostí pro ty, kteří dobře zvažují své perspektivy a kteří mají rádi výzvy – stát se důstojníkem Armády ČR je nejen povoláním, ale i posláním.

V období celoročního bilancování a novoročních předsevzetí bychom si měli uvědomit, že nejkrásnější na světě nejsou hmotné statky, ale chvíle, okamžiky, vteřiny, které prožijeme se svými nejbližšími a přáteli. Přeji Vám proto úspěšný vstup do nového roku, pevné zdraví, hodně štěstí a mnoho radostných dní. Ať se Vám splní všechna pracovní a osobní předsevzetí tak, abyste za rok mohli konstatovat, že rok 2017 byl pro Vás i Vaše blízké rokem šťastným a úspěšným.


Rektor-velitel Univerzity obrany

brigádní generál prof. Ing. Bohuslav PŘIKRYL, Ph.D.


   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa