Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
NCS College 2016 pokračuje

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

NCS College 2016 pokračuje

Počet shlédnutí: 392

​16.9.2016 • V současné době na Fakultě vojenského leadershipu Univerzity obrany pokračuje další část NATO Codification System College 2016 (NCS College 2016). Třítýdenní Kurz pro kodifikátory byl zahájen 5. září 2016. Obsahem kurzu je především získání praktických zkušeností a návyků z konkrétních kodifikačních procesů  používaných v Kodifikačním systému NATO, které využívají nejen jeho členské státy, ale i další země. Jedná se o celkem 67 států světa. V rámci kurzu studenti navštíví také Střediska logistiky ve Štěpánově a v Brně a Národní kodifikační úřad Česka v Praze. 

Letošní NCS College pořádá již potřetí Univerzita obrany České republiky ve spolupráci s výborem NATO pro kodifikaci AC/135 a s podporou NSPA a Národním kodifikačním úřadem ČR. Informační, organizační a lektorskou podporou opět zajišťovala brněnská společnost AURA.

Kurz pro kodifikátory navazuje na úspěšně zakončený týdenní Kurz pro manažery a logistiky letošní NCS College 2016, který proběhl v termínu 29. srpna – 2. září 2016 za účasti studenti z 11 zemí 4 kontinentů (Alžírsko, Rakousko, Brazílie, Česká republika, Francie, Řecko, Irsko, Japonsko, Nizozemsko, Norsko, Slovinsko). Hlavními lektory tohoto kurzu byli Thierry Vanden Dries, předseda AC/135, Adam Pustějovský z NSPA, Jeffrey Merrell z DLA DLIS a pedagogové Univerzity obrany. Kurz pro manažery a logistiky velmi pozitivně ocenili všichni jeho účastníci - jak z hlediska získaných poznatků, tak i jeho doplňující společenské části.

 

 Autor: Vladimír Šidla 

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa