Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Státnic na Katedře ženijních technologií se zúčastnil velitel 15. ženijního pluku

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenských technologií

Státnic na Katedře ženijních technologií se zúčastnil velitel 15. ženijního pluku

Počet shlédnutí: 1060

​​​20.7.2016 • Tento týden probíhaly na Katedře ženijních technologií Fakulty vojenských technologií státní závěrečné zkoušky a v komisi pro magisterský studijní program zasedl i velitel 15. ženijního pluku v Bechyni plukovník gšt. Ing. Róbert Bielený, Ph.D., MSS.  

Jednotlivé diplomové práce studentů byly velmi kladně hodnoceny všemi členy komise. „S úrovní diplomových prací jsem velice spokojen. Prezentované práce mají bez výjimky praktické využití a budou dále použity jako podklad pro zpracování zadávací dokumentace stavby, ohlášení stavby, vydání stavebního povolení a podobně," uvedl plukovník gšt. Róbert Bielený. 

Všichni studenti zvládli státnicové předměty včetně obhajoby diplomových prací bez větších problémů a tím úspěšně zakončili své studium na Univerzitě obrany v Brně.

Jako čestný host a oponent několika bakalářských prací se státních závěrečných zkoušek na Katedře ženijních technologií zúčastnil i major Ing. Martin Kuna, náčelník Střediska obsluhy výcvikových zařízení Vojenského újezdu Hradiště. Ten ocenil originalitu a invenci současných bakalářů při řešení praktických problémů s údržbou infrastruktury výcvikových zařízení Vojenského újezdu Hradiště.


Postery ke stažení:

Branislav Dubec​

Ivoš Macháček​

David Voráč​



Autor: Jan Sobotka​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa