Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ples Fakulty vojenského leadershipu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Ples Fakulty vojenského leadershipu

Počet shlédnutí: 755

​23.3.2016 • Ples Fakulty vojenského leadershipu se konal v pátek 18. března 2016 v prostorách Klubu UO v Brně. Pozvání děkana Fakulty vojenského leadershipu plukovníka Vladana Holcnera, přijali mimo jiné tito hosté, jmenovitě se jedná o rektora-velitele generála Bohuslava Přikryla a prorektory profesora Rudolfa Urbana, docenta Marka Sedlačíka a plukovníka Miloslava Bauera.

Před zahájením plesu zahrála a navodila dobrou náladu cimbálová muzika folklorního soboru Jánošíček, který se taktéž postaral o taneční vystoupení. K tanci a poslechu v průběhu celého večera hráli v hlavním sále hudební skupina PANORAMA z Vyškova pod vedením kapelníka Ivo Klenka. Celý večer moderovala a umocňovala dobrou náladu Veronika Chlupová z děkanátu FVL. Návštěvníky plesu uvítal a úvodní slovo, kterým oficiálně zahájil program, pronesl děkan fakulty vojenského leadershipu, který ve své zdravici zdůraznil návaznost na tradici a význam konání tohoto plesu. V průběhu večera se ještě prezentovali taneční pár Štěpán Svoboda a Beáta Klimešová z Tanečního klubu Orel Telnice a Ondřej Cempírek, který předvedl dech beroucí barmanskou show.

Vyvrcholením fakultního plesu bylo Půlnoční losování bohaté tomboly, na které se více jak stovka lidí výtečně bavila a několik šťastných výherců si odneslo i hmatatelnou vzpomínku na ples ve formě hodnotných cen.

Jedním z nejdůležitějších motivů pro pořádání plesu bylo vytvořit nevšední příležitost pro společenské setkávání akademických pracovníků a studentů mimo výchovně vzdělávací proces. Podle reakcí přítomných účastníků přispěl ples k dobré pohodě, umožnil zastavit se v každodenním shonu a nepochybně pomohl i k rozvoji společenského a kulturního života pracovníků fakulty, jejich rodin a přátel fakulty. 

​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa