Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany se zapojí do Brněnského Majálesu 2016

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Univerzita obrany se zapojí do Brněnského Majálesu 2016

Počet shlédnutí: 274

​21.3.2016 • I letos se bude Univerzita obrany zapojovat do dění kolem Brněnského Majálesu, jedné z největších akcí pro studenty v Česku. Hlavní část Majálesu se uskuteční v pátek 6. května na výstavišti, kde se budou prezentovat brněnské vysoké školy a kde proběhnou koncerty významných českých hudebních skupin. Každý aktivní student nebo studentka může reprezentovat Univerzitu obrany na akcích Brněnského Majálesu.

Program Majálesu se spoustou doprovodných akcí pořádaných univerzitami začne 7. dubna postavením májky na náměstí Svobody. Zástupci brněnských univerzit ponesou májku z Mendelovy univerzity na náměstí Svobody, kde dojde k jejímu slavnostnímu vztyčení. Studentská oslava pak vyvrcholí majálesovým průvodem a open air festivalem 6. května 2016. Majálesový průvod projde z náměstí Svobody centrem Brna na výstaviště, kde od 13 hodin vypukne open air festival. 

V programu festivalu jsou prezentace aktivit studentských spolků a univerzit, volba krále a miss Majálesu a koncerty kapel Kryštof, Mandrage, Xindl X, Wohnout, Vypsaná Fixa, Jelen, Slza apod. Univerzita obrany bude mít na festivalu svůj prezentační stan, taktický simulátor VBS2, laserový střelecký trenažér a ukázky boje zblízka MUSADO MCS. 


Studenti a studentky UO, chcete reprezentovat Univerzitu obrany na Brněnském Majálesu 2016? Při vztyčení májky, na majálesovém průvodu a festivalu. 
Přihlaste se na oddělení vnějších vztahů UO, e-mail: pavel.pazdera@unob.cz

 

Autor: Pavel Pazdera, foto: Roman Hanzlík       

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa