Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Jak se tančí u nás na FVZ

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Jak se tančí u nás na FVZ

Počet shlédnutí: 477

2.3.2016 • V sobotu 27. února 2016 ve 20.00 hodin byl v kongresovém centru Aldis slavnostně zahájen již „8. reprezentační ples vojenské zdravotnické služby a studentů Fakulty vojenského zdravotnictví", pořádaný Fakultou vojenského zdravotnictví Univerzity obrany, Agenturou vojenského zdravotnictví a Unií studentů a přátel FVZ. Společným cílem všech bylo prožít společenský večer plný příjemné atmosféry, hudby a tance a hlavně využít této příjemné příležitosti k setkání s přáteli, kteří jsou v průběhu roku díky svým povinnostem často k nezastižení.

Pozvánku na ples přijala řada důležitých osobností z řad Ministerstva obrany, zástupců spřátelených hradeckých vysokých škol či integrovaných záchranných složek Královéhradeckého kraje. Pro návštěvníky plesu byl připraven bohatý program, který svým předtančením zahájili sami studenti FVZ UO spolu s profesionálními tanečníky z taneční školy Bonstep. Po celý večer hrál k tanci i poslechu hudbu všech žánrů a stylů taneční orchestr StopTimeBand. Program v malém sále báječně zahájila studentská kapela Refresh, kterou dále v hudebním programu střídali DJ Luky S a hudební skupina Rocksorry.

Aby si návštěvníci plesu mohli alespoň na chvíli odpočinout a připravit se na své další taneční výkony na parketech, byl pro ně připraven doplňkový program v podobě ohnivého Flamenca v podání taneční skupiny La Pasión a orientálních tanců taneční skupiny Sahar z Hradce Králové. Ochutnávka vín spojená s ukázkou pravé sabráže pak byla opravdovou perlou večera. Se skleničkou v ruce si pak každý mohl prohlédnout vernisáž fotografií slečny Terezy Kolářové „Ze života studentů Fakulty vojenského zdravotnictví", která je nyní k vidění i na půdě fakulty.

Celým večerem provázela populární česká herečka Kristýna Kociánová.

Úkol byl tedy splněn bezezbytku a my využíváme této možnosti, abychom Vás co nejsrdečněji pozvali na další ročník plesu, který se bude konat 25. února 2017.


Autor: Jitka Pírková, Foto: Dita Zetochová​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa