Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Úspěšná sbírka pro Vojenský fond solidarity

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Úspěšná sbírka pro Vojenský fond solidarity

Počet shlédnutí: 469

​8.12.2015 • V rámci dobrovolné sbírky pro Vojenský fond solidarity, pořádané ve spolupráci s Charitou České republiky, byla dosud na Univerzitě obrany vybrána částka 17 777 Kč, která bude použita jako příspěvek na vánoční dárky pro děti pozůstalých po vojácích, kteří zemřeli při plnění služebních úkolů. 

„Kromě zaměstnanců a studentů UO do sbírky přispěli mimo jiné také pracovníci brněnského Centra simulačních a trenažérových technologií, jednotlivci z kurzů organizovaných univerzitou, ale také příslušníci z řad aktivních záloh," uvádí ve svém poděkování přispěvatelům vrchní praporčík Univerzity obrany štábní praporčík Bc. Libor Pliešovský.


„Doufáme, že úspěch našeho společného snažení se promítne do pohody vánočních svátků rodin s dětmi, kterým je sbírka věnována, a možná i zastíní chmury z bolestných událostí," zhodnotil dosavadní průběh sbírky předseda Řídicího výboru Vojenského fondu solidarity generálmajor Ing. Jaroslav Kocián, který rovněž poděkoval vojákyním a vojákům, zaměstnankyním a zaměstnancům resortu MO za úctu projevenou válečným veteránům, kterou prezentuje více jak 7 tisíc vydaných vlčích máků. 

Přestože řada výdejních míst již ukončila sběr finančních prostředků do sbírkových pokladniček, nebyla letošní sbírka ještě uzavřena a zájemci do ní mohou do 14. prosince přispět odesláním finančního daru na účet č. 44665522/0800 s variabilním symbolem 918.

 

Autor: Viktor Sliva

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa