Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Den otevřených dveří v Hradci Králové

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Den otevřených dveří v Hradci Králové

Počet shlédnutí: 741

​​7.12.2015 • Ve čtvrtek 3. prosince 2015 pořádala Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany v Hradci Králové (FVZ UO) ve spolupráci s Rekrutačními středisky AČR již tradiční Den otevřených dveří pro zájemce o studium na této fakultě. V letošním roce si do Hradce Králové na FVZ UO našlo cestu více než 140 účastníků z celé České republiky.

Všechny přítomné přivítala kapitánka Lenka Zárybnická, proděkanka pro vnější vztahy a marketing, která spolu se svými kolegy z FVZ UO a dále se zástupci Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové (LF UK), Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové (FaF UK) a Fakulty zdravotnických studií Univerzity Pardubice (FZS UPa) přestavila všem návštěvníkům možnosti studia na fakultě a zejména podmínky přijímacího řízení na jednotlivé studijní obory.

Řada nejen studentů, ale také jejich rodičů, následně využila možnosti prohlídnout si pracoviště fakulty a ubytovací prostory pro studenty. Při prohlídce je doprovázeli studenti oborů vojenské všeobecné lékařství, vojenské zubní lékařství, vojenská farmacie a oboru zdravotnický záchranář, takže všichni dostali příležitost doptat se i přímo současných studentů, jak probíhá studium, jak náročný je vojenský výcvik a jaká je kvalita výuky. 

Po loňské dobré zkušenosti bylo i letos na Dni otevřených dveří zřízeno pracoviště s několika počítači a tiskárnou, kde si mohli uchazeči o studium na naší fakultě za pomoci pracovníka studijní skupiny FVZ UO a Rekrutačního střediska AČR přímo vyplnit, vytisknout a podat elektronickou přihlášku ke studiu na zvolený obor. Této příležitosti, při které uchazeči ušetří jednu cestu na rekrutační pracoviště, řada budoucích maturantů využila.

Kdo neměl příležitost zúčastnit se tohoto Dne otevřených dveří, srdečně tímto zveme na další termín, který proběhne v sobotu 16. ledna​ 2016 od 9:00 a 13:00 hodin opět na Fakultě vojenského zdravotnictví v Hradci Králové. A kdo chcete vědět ještě o něco více, zeptejte se přímo našich studentů na facebooku speciálně pro uchazeče https://www.facebook.com/groups/fvz.uchazeci2016



Autor: Lenka Zárybnická, foto: Dita Zetochová

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa