Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany se prezentovala v Českých Budějovicích

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Univerzita obrany se prezentovala v Českých Budějovicích

Počet shlédnutí: 1110

​​26.11.2015 • Ve středu 25. listopadu 2015 proběhl na Rekrutačním pracovišti České Budějovice Den otevřených dveří, jehož cílem bylo prezentovat nabídku studia na Univerzitě obrany. Uchazeči o vojenské studium tak měli jedinečnou příležitost získat potřebné informace nejenom o studiu na naší jediné vojenské vysoké škole v České republice, ale mohli taktéž načerpat důležité informace, týkající se zejména následného uplatnění absolventů ve vojenské praxi.

V úvodu samotné prezentace seznámili pracovníci Rekrutačního pracoviště zájemce s celým procesem, který je třeba podstoupit k tomu, aby se mohli stát vojáky z povolání – studenty Univerzity obrany. Poté zástupci univerzity představili kompletní nabídku nových vojenských magisterských studijních programů pro akademický rok 2016/2017, seznámili návštěvníky s výhodami, ale i závazky souvisejícími se studiem. Podělili se o praktické poznatky ze života školy, zejména pak podávali obsáhlé informace o možnostech propojení vysokoškolského studia s vojenským výcvikem. Součástí prezentace byl i výčet podmínek přijímacího řízení na jednotlivé fakulty a s tím související přípravné kurzy pro zájemce. Nejvíce ovšem byli zástupci UO nápomocni při seznámení budoucích uchazečů s průběhem studia. V samotném závěru zůstal prostor pro diskusi mezi zájemci o studium a studenty, kteří zde zastupovali jednotlivé fakulty Univerzity obrany.

Zájemci, kteří se již rozhodli ke studiu na Univerzitě obrany, si mohli přímo na místě vyplnit přihlášku a za pomocí profesních poradců obdrželi informace týkající se povolání do služebního poměru. Této služby využilo několik uchazečů, kterým přejeme mnoho úspěchů v další cestě za kariérou vojáka z povolání.


Autor: Roman Hanzlík

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa