Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Na All Rounderu sportovci UO vybojovali bronz

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Na All Rounderu sportovci UO vybojovali bronz

Počet shlédnutí: 662

​7.10.2015 • Minulý týden se na Akademii ozbrojených sil v Liptovském Mikuláši uskutečnil 9. ročník mezinárodní sportovní soutěže všestrannosti All Rounder 2015. Reprezentační družstvo Univerzity obrany zde po tvrdém boji zaznamenalo další úspěch a již po několikáté v řadě obsadilo v silné konkurenci stupně vítězů.

Po absolvování šesti disciplín – překážková dráha, plavání ve vojenském stejnokroji, hod granátem na cíl, střelba ze vzduchové pistole, přespolní běh a rafting – obsadili sportovci z Univerzity obrany krásné 3. místo. Tento výsledek lze považovat za velký sportovní úspěch Univerzity obrany a příslušníků AČR v silné konkurenci sportovců z armád Slovenska a Maďarska. Gratulace a poděkování patří všem závodníkům za jejich výkon a především také trenérovi družstva, kterým je PaedDr. Zdenko Kvaka z Centra tělesné výchovy a sportu Univerzity obrany.

Univerzitu obrany úspěšně reprezentovali podplukovník Ing. Luděk Čičmanec, Ph.D., kapitán Ing. Josef Časar, Ph.D., kapitán Ing. Jan Bořil, Ph.D., četař Bc. David Sládek, desátník Ondřej Ulrich a desátník Jakub Zabloudil. Úsilí vojáků v průběhu sportovních disciplín a na závěrečném vyhodnocení přijeli podpořit také zástupce rektora Univerzity obrany plukovník gšt. Ing. Milan Marek a ředitel Centra tělesné výchovy a sportu plukovník Mgr. Petr Hanák.

V celkovém hodnocení na prvním a druhém místě skončila domácí družstva z Akademie ozbrojených sil Liptovský Mikuláš. Soutěž organizovala tamější katedra tělesné výchovy a sportu.


Autor: Josef Časar​

​ ​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa