Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Setkání pracovní skupiny Line of Development 7 na Univerzitě obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Setkání pracovní skupiny Line of Development 7 na Univerzitě obrany

Počet shlédnutí: 108

​1.10.2015 • Ve středu 30. září proběhlo na Univerzitě obrany každoroční setkání pracovní skupiny Line of Development 7 (LoD7) tvořené zástupci evropských vojenských vysokých škol. Mimo příslušníků Ministerstva obrany ČR a Univerzity obrany se setkání zúčastnili zástupci sedmi evropských zemí. Celodenní program přinesl řadu výsledků.

Major Marcin Bielewicz představil projekt Strategické partnerství, který začne v říjnu letošního roku a který je společným projektem Vojenské akademie pozemních sil ve Vratislavi, Národní univerzity veřejných služeb v Budapešti, Akademie pozemních sil v Sibiu, Vojenské akademie Marie Terezie ve Vídeňském Novém Městě a Univerzity obrany v Brně.

Další prezentace zahrnovaly představení programu iMAF 2016, který bude pořádán v polské Vratislavi, možnosti zapojení do programu CEEPUS, poznatky o možnostech sdílení informací prostřednictvím internetových portálů EMILYO a MilUNI. Zástupci jednotlivých institucí dále představili nabídky svých škol v oblasti krátkodobých kurzů v trvání od jednoho týdne do jednoho měsíce a mobilit programu Erasmus+ pro studenty i zaměstnance na akademický rok 2015/2016.

Celodenní program LoD7 byl zakončen společenským večerem, kde měli účastníci v neformální přátelské atmosféře možnost prodiskutovat další záležitosti, které jsou pro jednotlivé vojenské vzdělávací instituce podstatné.


​ ​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa