Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Ocenění prezidenta Studentského klubu AFCEA na UO

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Ocenění prezidenta Studentského klubu AFCEA na UO

Počet shlédnutí: 226

2.4.2015 • Prezidentovi Studentského klubu AFCEA na Univerzitě obrany a jednomu ze šesti ředitelů české pobočky asociace podplukovníkovi Ing. Petru Hrůzovi, Ph.D. bude udělena cena Meritorious Service Award za rok 2015. K předání ceny dojde na slavnostním večeru 4. května v Convention Center v americkém Baltimoru v rámci sympozia Defensive Cyber Operations.

Cena Meritorious Service je udělována především za významný přínos asociaci AFCEA a dále za profesionální výsledky. Držitelé jsou vybíráni AFCEA International Awards Commitee, přičemž se obvykle přihlíží k ocenění na národní úrovni nebo k zisku ocenění Young AFCEAN Emerging Leadership.

Současně se zveřejněním této zprávy udělila Česká pobočka AFCEA podplukovníkovi Petru Hrůzovi Medaili za zásluhy za osobní podíl spojený s rozvojem a propagací AFCEA a za dlouhodobou podporu aktivit české pobočky. V loňském roce se podplukovník Hrůza podílel mimo jiné na organizaci a zabezpečení konference Future Crises v Praze a setkání Evropských studentských klubů a jejich akademických poradců s novým prezidentem AFCEA International generálporučíkem Robertem Shea a viceprezidentkou AFCEA International pro členské záležitosti Tinou Jordan, které se loni v říjnu uskutečnilo rovněž v Praze. Na květen letošního roku pak prezident Studentského klubu AFCEA na UO připravuje programové zaměření a výběr řečníků na odborném vzdělávacím semináři „Základy kybernetické bezpečnosti pro vedoucí pracovníky“, jenž bude součástí brněnského veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET 2015.

Podplukovník Petr Hrůza z Katedry taktiky Fakulty vojenského leadershipu je letos již druhým oceněným představitelem Studentského klubu AFCEA na Univerzitě obrany. Na počátku února převzal posluchač civilního navazujícího magisterského studia v oboru Bezpečnostní management bakalář Lubomír Almer v San Diegu cenu Regional Distinguished Young AFCEAN 2014.


Autor: Viktor Sliva, foto: Pavel Pazdera​ a archiv Petra Hrůzy

​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa