Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
XI. reprezentační ples Univerzity obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

XI. reprezentační ples Univerzity obrany

Počet shlédnutí: 672

23.2.2015 • V sobotu 21. února proběhl v prostorách OREA hotelu Voroněž XI. reprezentační ples Univerzity obrany. Návštěvníci prestižní akce stejně jako v předchozích letech zcela zaplnili společenské prostory hotelu. Organizátoři pro ně připravili bohatý zábavný program, dokladem jehož spokojeného přijetí byl po většinu času zcela zaplněný taneční parket.

Hosté měli k dispozici několik společenských místností s rautem, jako byl hlavní sál, Grill Bar, Delta sál a restaurace v 1. poschodí. Při vstupu do hotelu byli hosté vítáni studenty držícími hořící louče. Bohatým programem účastníky plesu provázela moderátorská sourozenecká dvojice Adéla a Dalibor Gondíkovi a během večera vystoupila zpěvačka Jitka Zelenková a imitátor Vladimír Hron.

Mezi účastníky plesu byli vedle představitelů domácí Univerzity obrany, pedagogů a studentů také vzácní hosté, a to místopředseda výboru pro obranu Poslanecké sněmovny PČR Bohuslav Chalupa, náměstkyně pro řízení sekce právní MO Alena Netolická, náčelník Vojenské kanceláře prezidenta republiky brigádní generál Rostislav Pilc, ředitel sekce podpory MO brigádní generál Vladimír Halenka a další představitelé ministerstva obrany a české armády. Přítomni byli rovněž zástupci civilních vysokých škol, partnerských organizací a spolků a studenti z Tereziánské vojenské akademie z Vídeňského Nového Města.

Krátce po půl osmé pozvali sourozenci Gondíkovi k sobě na pódium rektora-velitele Univerzity obrany brigádního generála Bohuslava Přikryla. Ten ve svém proslovu uvítal všechny přítomné a popřál jim pěkný večer plný zábavy. Hosté a návštěvníci se pak mohli inspirovat při úvodním předtančení v podání tanečníků z TŠ Danza, k tanci hrál a zpíval taneční orchestr Brand New Band, dále vystoupila zpěvačka Jitka Zelenková a hodinu před půlnocí zahájil svůj hudební a imitační program Vladimír Hron. Příznivce lidové hudby potěšili v přilehlých prostorách hudebníci VUS Ondráš. V restauraci v prvním podlaží se o zábavu na diskotéce postaral DJ Libor Kralovič, takže o tanec a dobrou zábavu nebyla nouze. O půlnoci proběhlo losování prémií plesu.

Celý ples probíhal ve znamení pohody, přátelství a dobré nálady. Poděkování patří organizátorům, pořadatelům, zaměstnancům hotelu Voroněž, sponzorům, moderátorské dvojici sourozencům Gondíkovým, zpěvačce Jitce Zelenkové, imitátorovi Vladimíru Hronovi, hudebníkům, profesionálním tanečníkům i všem hostům, kteří vytvořili příjemnou atmosféru na tomto tradičním plese.


Autor: Viktor Sliva

​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa