Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Univerzita obrany školí pracovníky Národního úřadu pro vyzbrojování

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Univerzita obrany školí pracovníky Národního úřadu pro vyzbrojování

Počet shlédnutí: 615

10.12.2014 • Ve dnech od 18. do 26. listopadu 2014 se uskutečnil první běh intenzivního kurzu „Komunikace a jednání v obchodním styku“, který na základě požadavků Národního úřadu pro vyzbrojování Ministerstva obrany ČR realizovala Fakulta vojenského leadershipu v Brně. Obsahovou, metodickou i pedagogickou stránku připravili a realizovali akademičtí pracovníci Katedry leadershipu a Katedry ekonomie.

Úvodní část celého kurzu, který slavnostně zahájil doc. Radomír Saliger, byla věnována etickým aspektům obchodní činnosti, komunikačním dovednostem a marketingovým strategiím obchodních společností cestou lektorů Ivany Nekvapilové, Bohumila Ptáčka a Pavla Vyleťala. Druhý den pokračoval řešením problematiky interakce prodejce a nákupce v nákupním chování a psychologickými aspekty komunikace. Poslední den seznámil s aktuálními otázkami soukromého práva účastníky Ondřej Horák. Taktiku získávání informací během rozhovoru nastínil pracovníkům Národního úřadu pro vyzbrojování Radek Mitáček.

Z provedené zpětné vazby formou dotazníku a rozhovorů vyplynula spokojenost účastníků se všemi stránkami vzdělávací akce. Díky otevřené pracovní atmosféře, která vládla v průběhu celého kurzu, byly získány i cenné rady a připomínky, které budou využity případně do dalšího běhu tohoto kurzu. I přesto, že někteří z účastníků již absolvovali vzdělávací aktivity zaměřené na interpersonální komunikaci a komunikaci v obchodním styku, považovali uvedený kurz za přínosný k rozvoji jejich komunikačních dovedností.

Na závěr každého kurzu byl účastníkům předán certifikát o absolvování.


Autor: Radek Mitáček

​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa