Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Imatrikulace civilních studentů

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Imatrikulace civilních studentů

Počet shlédnutí: 326

13.10.2014 • Ve středu 8. a v pátek 10. října proběhly slavnostní imatrikulace nových studentů civilního studia obou brněnských fakult Univerzity obrany. Imatrikulační slib složilo 168 studentů bakalářského a navazujícího magisterského studijního programu.

Téměř stovka civilních posluchačů studijního programu Vojenské technologie získá vzdělání ve vojensko-technické oblasti strojní, elektrotechnické, stavební, geodetické, kartografické nebo v oboru komunikačních a informačních systémů a technologií. „Imatrikulačním slibem se zavazujete, že vynaložíte své úsilí k rozšíření znalostí a dovedností, za jejichž pomoci můžete přispět k rozvoji celé společnosti,“ uvedl ve svém proslovu děkan Fakulty vojenských technologií plukovník Libor Dražan předtím, než studentům předal osvědčení o přijetí do akademické obce. Absolventi uvedených oborů mohou působit v obranném a bezpečnostním průmyslu.

Civilní studenti Fakulty vojenského leadershipu skládali imatrikulační slib v aule univerzitní budovy Kounicova 44. Sedm desítek posluchačů se bude vzdělávat ve studijním programu Ekonomika a management v manažerských, ekonomických, logistických a bezpečnostních oborech. „Studium, které jste zvolili, naplňuje veškeré standardy jak v českém vysokém školství, tak i v evropském vzdělávacím prostoru. Jeho absolvování vám umožní, abyste působili na základních a středních manažerských postech a úspěšně nastartovali profesní kariéru,“ řekl studentům děkan plukovník Vladan Holcner a poblahopřál jim k tomu, že imatrikulací úspěšně završili proces přijímacího řízení.​ 


Autor: Viktor Sliva

​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa