Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Inovace magisterského studijního programu na Fakultě vojenského leadershipu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Inovace magisterského studijního programu na Fakultě vojenského leadershipu

Počet shlédnutí: 248

15.9.2014 • Dne 9. září 2014 byl zahájen první řádný běh kurzu „Zvyšování odborných pedagogických kompetencí pedagogických pracovníků“. Zahájení kurzu provedl doc. Radomír Saliger, Ph.D., který přivítal účastníky kurzu a seznámil je s harmonogramem výuky v kurzu a s organizačními pokyny.

Kurz bude ukončen v červnu 2015, kdy bude účastníkům předáno osvědčení o jeho absolvování. Studenti budou seznamováni s aktuálními problémy edukační teorie a praxe v oblasti andragogiky, filozofie, psychologie, sociologie, práva, historie edukace ve vojenství a sociální komunikace a rétoriky. V průběhu kurzu budou plnit dílčí zpracovatelské úkoly. Výuka v kurzu i jeho organizace byla inovována na základě zkušeností z jeho pilotní verze, jehož výuka bude ukončena dne 7. října 2014. 

Výuka bude realizována interaktivními metodami, kdy studenti budou mít možnost aktivně vyjadřovat své názory, připomínky a podněty a zkušenosti z edukační praxe. V programu Moodle budou zveřejňovány informace formou prezentací a doporučených materiálů ke studiu, včetně seznamu doporučených odborných zdrojů. Do kurzu nastoupilo 23 pedagogických pracovníků Fakulty vojenského leadershipu. Na závěr úvodní hodiny kurzu doc. Saliger odpověděl na četné dotazy účastníků a popřál jim úspěchy v pedagogické práci.


PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM  

A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. 

 ​

 


Autoři: Radomír SaligerJakub Odehnal​​​​​​

​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa