Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Slavnostní promoce v pražském Karolinu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského zdravotnictví

Slavnostní promoce v pražském Karolinu

Počet shlédnutí: 2466

30.7.2014 • V Praze na Univerzitě Karlově, v historických prostorách Karolina, se ve dnech 3., 16. a 17. července 2014 uskutečnily slavnostní promoce vojenských absolventů Farmaceutické a Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Po slavnostním slibu, který absolventi složili spolu se svými civilními kolegy, jim byl předními představiteli Univerzity Karlovy udělen titul magistr farmacie a doktor medicíny.

Absolventi magisterských studijních programů Fakulty vojenského zdravotnictví v Hradci Králové završili tímto krokem své pregraduální studium a statečně nastoupili cestu zdravotnických profesionálů Armády České republiky. První kroky většiny čerstvých lékařů se ubírají do vojenských či jiných fakultních nemocnic. Zde budou pokračovat v nikdy nekončícím procesu svého vzdělávání a profesního zdokonalování, které je nezbytné pro povolání, jež si zvolili. Znalosti, kterých vojenští lékaři a vojenští farmaceuti nabyli v průběhu studia, osobností kvality každého z nich, ale také stabilita, jistota a podpora, kterou jim poskytnou struktury AČR, se v budoucnu skrze jejich práci dotknou každého příslušníka naší armády.

Na odborné profesní a vojenské přípravě studentů se podílela řada vojenských a civilních zaměstnanců Univerzity obrany. Ti všichni přispěli velkým dílem k úspěšnému zakončení jejich studia. A proto bychom chtěli všem absolventům popřát do další práce hodně sil a úspěch a štěstí nejen v profesním, ale i v soukromém životě.


Autor: Lenka Zárybnická​​

​Fotogalerie:

 Promo​ce absolventů FVZ​


​​
   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa