Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Rektor-velitel UO ocenil vítězku národní soutěže absolventských prací

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Rektor-velitel UO ocenil vítězku národní soutěže absolventských prací

Počet shlédnutí: 344

3.3.2014 • V pondělí 3. března 2014 předal rektor-velitel Univerzity obrany brigádní generál prof. Ing. Bohuslav Přikryl, Ph.D. děkovný list studentce Bc. Michaele Rutarové za vzornou reprezentaci univerzity v soutěži „Národní cena absolventských prací“ z oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů, kterou pořádá společnost People Management Forum. Ocenění studentky se zúčastnili představitelé vedení UO a děkan Fakulty ekonomiky a managementu plukovník doc. Ing. Vladan Holcner, Ph.D. 

Společnost People Management Forum tuto soutěž organizuje spolu s Asociací institucí vzdělávání dospělých ČR a portálem kurzů a studií Edumenu.cz a do finále čtvrtého ročníku se probojovalo celkem jedenáct absolventských (bakalářských a magisterských) prací studentů ze šesti škol: Masarykovy univerzity, Univerzity Palackého v Olomouci, Vysoké školy ekonomické v Praze, Univerzity obrany, Masarykova ústavu vyšších studií ČVUT v Praze a NEWTON College.

Odborná porota vybrala v obou kategoriích celkem šest absolventských prací, které získaly ocenění v roce 2013. V kategorii bakalářských prací se za práci na téma „Motivace vojenských profesionálů v podmínkách vojenského útvaru“ stala vítězkou Bc. Michaela Rutarová z Univerzity obrany. Vítězka svou účast v soutěži komentovala slovy: „Úspěch v soutěži mi přinesl pocit seberealizace, uspokojení, zvýšení sebejistoty a motivoval mne do dalšího studia. Velkým přínosem pro mne byla osobní prezentace před hodnotící porotou.“ Michaela Rutarová pokračuje ve studiu na Fakultě ekonomiky a managementu UO v  magisterském studiu navazujícím na bakalářské v oboru Ekonomika řízení lidských zdrojů.

Na druhém místě v kategorii bakalářských prací se umístil rovněž absolvent Univerzity obrany Bc. Jan Škola s tématem „Hodnocení vojenských profesionálů u vojenského útvaru“.  Do finále postoupila i třetí účastnice soutěže z Univerzity obrany Bc. Simona Křížková s tématem „HR marketing firmy Brose CZ spol. s r.o.“.

 

Autor: Pavel Pazdera, Ladislav Halberštát​, foto: Pavel Pazdera

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa