Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Jubilejní X. reprezentační ples Univerzity obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Jubilejní X. reprezentační ples Univerzity obrany

Počet shlédnutí: 1077

17.2.2014 • V sobotu 15. února 2014 se ve spolupráci se Základní organizací ČMOSA při UO konal jubilejní X. reprezentační ples Univerzity obrany. Tento prestižní ples se uskutečnil stejně jako v předchozích letech v OREA hotelu Voroněž. A že se jednalo o 10. výročí plesu, bylo patrné z bohatého programu a ze všech míst, kde ples probíhal. 

Hosté měli k dispozici několik společenských místností s rautem, jako byl hlavní sál, Delta sál a restaurace v 1. poschodí. Při vstupu do hotelu byli hosté vítáni studenty držícími hořící louče a při odchodu obdržel každý pár růži s poukázkou do saunového světa. Na uvítanou všem přítomným hrál Vojenský umělecký soubor Ondráš. Bohatým programem účastníky plesu provázela moderátorská sourozenecká dvojice Adéla a Dalibor Gondíkovi a během večera vystoupila zpěvačka Petra Janů.

Mezi účastníky plesu byli vedle představitelů domácí Univerzity obrany, pedagogů a studentů také vzácní hosté, a to první zástupce náčelníka Generálního štábu AČR generálmajor Miroslav Žižka, náčelník Vojenské kanceláře prezidenta republiky brigádní generál Zdeněk Jakůbek, pověřený ředitel Vojenského zpravodajství brigádní generál Rostislav Pilc, generální inspektor a ředitel Inspekce ministra obrany Ing. Jaroslav Zobač, ředitel Sekce podpory MO brigádní generál Vladimír Halenka, ředitel Sekce ekonomické MO plukovník Richard Vítek, ředitel Agentury logistiky brigádní generál Jaromír Zůna, ředitel Agentury personalistiky AČR plukovník gšt. Ota Rolenec, velitel Velitelství výcviku - Vojenské akademie brigádní generál Ján Kožiak a další představitelé ministerstva obrany a české armády. Přítomni byli rovněž studenti z partnerské Tereziánské vojenské akademie z Vídeňského Nového Města.

Ples Univerzity obrany slavnostně zahájil rektor-velitel brigádní generál Bohuslav Přikryl. Ve svém proslovu připomněl nadcházející 10. výročí vzniku Univerzity obrany a popřál všem přítomným pěkný večer plný zábavy. Hosté a návštěvníci se mohli těšit z úvodního předtančení a polonézy tanečníků z TŠ Starlet Brno, k tanci hrála a zpívala hudební skupina PANORAMA BAND, dále vystoupila pěvecká hvězda Petra Janů a v neposlední řadě předvedl taneční pár ze Starletu ukázky latinskoamerických tanců. Oku lahodící podívanou bylo vystoupení skupiny Brasil Show, která předvedla to nejlepší z karnevalové samby. V restauraci v prvním podlaží se o zábavu postaral DJ Julo a pěveckým překvapením byl program Tiny Turner revival, takže o tanec a dobrou zábavu nebyla nouze.

O půlnoci proběhlo losování prémií plesu, tentokrát novou formou – elektronicky. Na promítacím plátně za sourozenci Gondíkovými mohli návštěvníci vidět vylosovaná vítězná čísla vstupenek a šťastní výherci tak vyhráli zajímavé ceny, jako např. poukazy do wellness, vzácná vína, poukázky na kosmetiku, tiskárna k PC, notebook či hlavní cena zahraniční zájezd dle vlastního výběru. Mezi šťastné výherce patřili např. rakouští studenti, američtí kadeti, vzácní hosté i studenti Univerzity obrany.

Celý ples probíhal ve znamení pohody, přátelství a dobré nálady. Poděkování patří organizátorům, pořadatelům, zaměstnancům hotelu Voroněž, sponzorům, moderátorské dvojici sourozencům Gondíkovým, zpěvačce Petře Janů, hudebníkům, profesionálním tanečníkům i všem hostům, kteří vytvořili příjemnou atmosféru na tomto jubilejním plese.


Fotogalerie:  X. REPREZENTAČNÍ PLES UO​


Autor: Jiřina Polcrová, foto: Pavel Pazdera

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa