Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Inovace magisterského studijního programu na Fakultě ekonomiky a managementu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Inovace magisterského studijního programu na Fakultě ekonomiky a managementu

Počet shlédnutí: 972

17.2.2014 • Dne 28. ledna 2014 bylo uskutečněno další z řady setkání řešitelů první klíčové aktivity nazvané Zapojení odborníků z praxe při vytváření a realizaci magisterského studijního programu FEM. 

Plánovanými výstupy této první klíčové aktivity je zavedení systému monitoringu potřeb trhu práce, na kterém se podílí zejména akademičtí pracovníci Katedry řízení lidských zdrojů, vytvoření systému hodnocení a zajišťování kvality činností FEM zabezpečovaného zejména příslušnými pracovníky Katedry ekonometrie a zabezpečení pracovních stáží akademických pracovníků FEM v praxi a působení lektorů z praxe na FEM. Tým akademických pracovníků podílejících se na řešení problematiky této první klíčové aktivity je veden prof. RNDr. Zdeňkem Zemánkem, CSc. prorektorem pro vzdělávání a záležitosti studentů, který tak v úvodu pracovního setkání seznámil přítomné akademické pracovníky s harmonogramem řešení této aktivity v roce 2014.

Mezi hlavní bod tohoto jednání patřilo mimo jiné i plánování workshopu, který se uskuteční dne 24. dubna 2014 v prostorách Klubu Univerzity obrany, který tak bude místem jednání všech akademických pracovníků zapojených do řešení této klíčové aktivity. Samotní řešitelé tak budou prezentovat výsledky dosavadní činnosti a workshop tak jistě vytvoří vhodné prostředí pro výměnu informaci a iniciování diskuze.


PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM  

A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. 

 ​

 


Autor: Jakub Odehnal​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa