Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
International Day pro zahraniční studenty Erasmus

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

International Day pro zahraniční studenty Erasmus

Počet shlédnutí: 536

13.12.2013 • Dne 28. Listopadu 2013 proběhl na Fakultě ekonomiky a managementu International Day pro zahraniční studenty, kteří na fakultě v zimním semestru akademického roku 2013/2014 studují v rámci programu Erasmus.

Akci zahájil proděkan pro vnější vztahy a rozvoj pplk. Ing. Jaroslav Kozůbek, Ph.D. Následovala prezentace o České republice a studiu na Fakultě ekonomiky a managementu, které přednesli čeští studenti působící tento semestr v roli patronů Erasmus. Po tomto úvodu následovaly prezentace o jednotlivých zemích a univerzitách, ze kterých zahraniční studenti na fakultu přijeli.

Celkem byly představeny čtyři evropské státy (Maďarsko, Litva, Polsko a Slovensko) a čtyři univerzity (National University of Public Service, The General Jonas Žemaitis Military Academy of Lithuania, Higher School of Safety in Poznań a University of Security Management in Košice). Celému průběhu přihlížel pplk. RNDr. Antonín Müller, CSc., který na Univerzitě obrany působí jako institucionální koordinátor pro program Erasmus.

International Day byl uzavřen přátelským popovídáním všech zúčastněných s možností drobného občerstvení. Všichni studenti vyjádřili spokojenost s průběhem akce a fakulta předpokládá, že touto aktivitou pomohla studentům lépe se mezi sebou seznámit a umožnila jim představit svou zemi a školu. Cílem obdobných aktivit je vytvořit pro zahraniční studenty přátelské prostředí a prezentovat Univerzitu obrany jako vysoce kvalitní vzdělávací institucí plně podporující vzdělávaní zahraničních studentů.

Autor: Hana Vlachová, foto: Michal Lastovka​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa