Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Prezentace Univerzity obrany v Českých Budějovicích

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Prezentace Univerzity obrany v Českých Budějovicích

Počet shlédnutí: 457

28.V11.2013 • Ve středu 27. listopadu 2013 proběhl na Rekrutačním pracovišti České Budějovice Den otevřených dveří mající za cíl prezentovat nabídku studia na Univerzitě obrany.

V úvodu samotné prezentace byli zájemci seznámeni pracovníky rekrutačního pracoviště s celým procesem, který je třeba podstoupit, pokud se chtějí stát vojáky z povolání – studenty Univerzity obrany. Poté převzal slovo prorektor pro vnitřní řízení UO plukovník gšt. Ing. Miloslav Bauer, Ph.D., který představil kompletní nabídku studia na jednotlivých fakultách Univerzity obrany pro akademický rok 2014/2015. Dále seznámil návštěvníky s průběhem studia, hovořil o výhodách, ale i závazcích spojených se studiem. Nakonec zůstal prostor pro diskusi mezi zájemci o studium a našimi studenty, kteří zde zastupovali jednotlivé fakulty Univerzity obrany.

Ti návštěvníci, kteří se rozhodli po vyčerpávající prezentaci ke studiu na některé z fakult Univerzity obrany, měli k dispozici výpočetní techniku a za podpory pracovníků rekrutačního pracoviště si tak mohli podat přihlášku přímo na místě a zahájit tak své první kroky ke vstupu do Armády České republiky. Této nabídky podat si přihlášku ke studiu využilo celkem devět zájemců. Přejeme jim mnoho úspěchů v další cestě za kariérou vojáka z povolání.

 

Autor: Jan Kocourek, foto: Petr Žáček

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa