Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Inovace magisterského studijního programu na Fakultě ekonomiky a managementu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Inovace magisterského studijního programu na Fakultě ekonomiky a managementu

Počet shlédnutí: 505

14.11.2013 • V projektu ESF s názvem Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu připravují akademičtí pracovníci studijní opory kurzů v informačním systému vojenských škol - v systému Moodle. 

Systém pro přípravu elektronických kurzů byl představen na školení k využití aplikace Moodle, které bylo pro akademické pracovníky řešící problematiku druhé klíčové aktivity projektu Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu zorganizováno v termínech 12. listopadu 2013 a 15. listopadu 2013. Školení vedené administrátorem systému Moodle panem Martinem Mackem bylo zaměřeno na základní popis systému, představní jeho základních i pokročilých funkcí a na možnosti individualizace každého kurzu. 

Systém tak umožní přímou komunikaci mezi vyučujícím a studentem, umožní získání přístupů studentů k materiálům ke studiu a umožní akademickým pracovníků vytváření testů v systému Moodle. Podrobný popis možností systému byl prezentován na vybraném předmětu, ve kterém účastníci školení získali teoretické znalosti k ovládání systému. Diskuze mezi účastníky školení a administrátorem byla vedena zejména k praktickým aspektům systému vzhledem k plánovanému rozs​ahu výuky a možnostem ukládání výukových dokumentů a jejich zpřístupnění studentům daného kurzu.


PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM  

A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. 

 ​

 



Autor: Jakub Odehnal​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa