Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Sportovní den rektora-velitele na Univerzitě obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Sportovní den rektora-velitele na Univerzitě obrany

Počet shlédnutí: 423

11.10.2013 • Ve čtvrtek 10. října 2013 se tradičně v brzkých ranních hodinách sešli v prostoru fotbalového hřiště kasáren Jana Babáka příslušníci Univerzity obrany a zahájili podzimní Sportovní den rektora-velitele Univerzity obrany. 

Sportovní den dává zúčastněným možnost zapojit se aktivně do mnoha disciplín, jejichž cílem je nejen prokázat soutěživost, ale také si zaslouženě odpočinout od sedavého způsobu práce. Sportovního dne se společně se zaměstnanci naší školy zúčastnili i studenti vojenské a civilní formy studia Fakulty ekonomiky a managementu a Fakulty vojenských technologií. Přítomni byli také organizátoři jednotlivých disciplín z Centra tělesné výchovy a sportu.

Podzimní sportovní den zahájil zástupce rektora plukovník gšt. Josef Trojan. Úvodní slovo pronesl prorektor pro vnitřní řízení plukovník gšt. Miloslav Bauer, který účastníky přivítal a popřál jim mnoho zdaru při absolvování rozličných disciplín.

Centrum tělesné výchovy a sportu připravilo celou řadu atraktivních disciplín, soutěžních i nesoutěžních a několik přeborů UO. Mezi soutěžní disciplíny patřily malá kopaná, squash, střelecká soutěž ve střelbě z pistole, tenis dvouhra, trenažér JAKUB, volejbal smíšených družstev, paintball a ultimate MCS pětiboj. Mezi nesoutěžní disciplíny patřily bowling, zumba, turistika, vyjížďka na kanoích a jachting. Letos poprvé se konal nultý přebor UO v nepříliš známé sportovní disciplíně – MÖLLKI. Badminton, florbal, nohejbal a veslařský trenažér byly také koncipovány jako přebory univerzity.

Součástí sportovního dne bylo i profesní přezkoušení stálého stavu. Jako obvykle byl velký zájem o turistiku či bowling, ale rovněž i o střeleckou soutěž či volejbal. Na závěr sportovního dne se zúčastnění seznámili s výsledky v jednotlivých soutěžních disciplínách. I ti, co nevyhráli, si tento den užili a už se těší na další podobnou akci.


Ke stažení: Výsledková listina

Fotogalerie:  Sportovní den rektora UO​​


Autor: Jiřina Polcrová, foto: Marek Žižlavský​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa