Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Imatrikulace nových studentů Fakulty ekonomiky a managementu

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Imatrikulace nových studentů Fakulty ekonomiky a managementu

Počet shlédnutí: 855

4.10.2013 • Na Klubu Univerzity obrany se 3. října 2013 konala imatrikulace dalších studentů prvního ročníku bakalářského studia. Imatrikulační listiny převzali studenti civilního studia Fakulty ekonomiky a managementu Univerzity obrany. 

Studenti byli imatrikulováni za přítomnosti hlavních představitelů Fakulty ekonomiky a managementu. Přítomen byl děkan Fakulty ekonomiky a managementu plukovník doc. Ing. Vladan Holcner, Ph.D., proděkan pro studijní a pedagogickou činnost doc. RNDr. Jiří Moučka, Ph.D., proděkan pro vědeckou a výzkumnou činnost podplukovník Dr. habil. Ing. Pavel Foltin, Ph.D., proděkan pro vnější vztahy a rozvoj podplukovník Ing. Jaroslav Kozůbek, Ph.D. a místopředseda Akademického senátu FEM Ing. Petr Němec, Ph.D.

Před samotnou imatrikulací pronesl děkan Fakulty ekonomiky a managementu plukovník Vladan Holcner projev, ve kterém zdůraznil význam této události. „Když jsem přemýšlel, jak k vám promluvím, napadlo mne, že mohu hovořit ve třech rolích – z pozice děkana, jako bývalý student a jako člověk,“ prohlásil plukovník Holcner v úvodu svého proslovu a dodal, že z pozice děkana musí nové studenty upozornit především na náročnost studia. Zdůraznil jeho jedinečnost a apeloval na odpovědný přístup. 

Na závěr svého projevu děkan FEM popřál studentům za celý pedagogický sbor vše dobré.  „Začíná naše společná cesta a doufám, že bude mít pozitivní vliv na vaši budoucnost,“ uzavřel svůj proslov plukovník Holcner. Imatrikulační listiny převzalo 89 nových studentů bakalářského studia a studentská hymna Gaudeamus igitur uzavřela slavnostní akt.

Autor: Jiřina Polcrová, foto: Zbyněk Mach

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa