Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Konference Hospodaření a nakládání s majetkem a provoz vojenských vozidel

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Konference Hospodaření a nakládání s majetkem a provoz vojenských vozidel

Počet shlédnutí: 19

2.10.2013 • Ve dnech 25. a 26. září 2013 pořádala Katedra logistiky Fakulty ekonomiky a managementu Univerzity obrany VIII. ročník konference na téma Hospodaření a nakládání s majetkem a provoz vojenských vozidel. Odborná konference proběhla v rámci metodického dne ředitele Sekce podpory Ministerstva obrany ČR brigádního generála Ing. Vladimíra Halenky v Centru zabezpečení Štěpánov. 

Cílem jednání konference bylo prezentovat současný stav logistické podpory a situaci v oblasti hospodaření a nakládání s majetkem v působnosti Sekce podpory MO a provoz pozemní vojenské techniky.

Jednání se zúčastnilo 112 odborníků v dané oblasti. Jednání řídil v zastoupení ředitele sekce plukovník gšt. Ing. Jaroslav Linhart a konferenci moderoval pplk. Ing. Jaromír Mareš, CSc. Dále se konference zúčastnili jako členové vědeckého výboru brig. gen. Ing. Jaromír Zůna, Ph.D., MSc a brig. gen. Ing. Jan Kaše. Mezi prezentujícími byla řada již s AČR spolupracujících firem a také firmy nabízející zajímavé produkty. Dále zazněly příspěvky z výzkumných úkolů od odborníků z Univerzity obrany. Celkem bylo prezentováno 34 příspěvků. Závěry jednání konference a prezentované příspěvky budou k nahlédnutí v elektronickém sborníku.

Autor: Jaromír Mareš​

​​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa