Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Sportovní den rektora-velitele na Univerzitě obrany

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Univerzity obrany

Sportovní den rektora-velitele na Univerzitě obrany

Počet shlédnutí: 526

31.5.2013 • Sportovní den rektora-velitele Univerzity obrany se letos uskutečnil ve čtvrtek 30. května 2013. Byl zahájen tradičně o půl osmé ráno, a to slavnostním nástupem všech účastníků v prostoru fotbalového hřiště kasáren Jana Babáka. 

Zúčastnili se nejen vojenští a civilní studenti Fakulty ekonomiky a managementu a Fakulty vojenských technologií společně se studenty z Vietnamu, ale i vojenští a civilní zaměstnanci Univerzity obrany, a v neposlední řadě i organizátoři jednotlivých disciplín z Centra tělesné výchovy a sportu. 

Na úvod sportovního dne vystoupil prorektor pro vědeckou a expertní činnost plukovník prof. Ing. Martin Macko, CSc. a účastníky přivítal proslovem, během něhož všem popřál mnoho zdaru při absolvování disciplín.

Centrum tělesné výchovy a sportu připravilo řadu atraktivních disciplín, jak soutěžních, tak nesoutěžních. Mezi soutěžní patřil plážový volejbal, nohejbal, vojenské lezení, malá kopaná, florbal, squash, střelba z pistole, tenisová dvouhra, plavání a streetball (poslední tři disciplíny byly zároveň přeborem Univerzity obrany). Organizátoři přichystali i řadu nesoutěžních disciplín – bowling, bruslení, lední hokej, turistiku, squash, netradiční sporty kubbe a petanque, vyjížďku na kanoích, jachting a zumbu.

Jako obvykle byl největší zájem o turistiku či bowling, nohejbal a lední hokej. Student druhého ročníku Fakulty vojenských technologií desátník Filip Hoška si tentokrát z široké nabídky sportů zvolil streetball: „Ten mě opravdu baví. Účast na streetballu byla veliká a pod vedením PaedDr. Zdeňka Veleby, který má výborný smysl pro humor, jsme si tak skvěle zahráli i se dobře pobavili. Trošku nám to komplikoval déšť, ale možná o to byla větší legrace.“ Závěr sportovního dne byl poněkud netradiční. Počasí člověk neporučí, a tak bylo slavnostní vyhlášení výsledků kvůli průtrži mračen přesunuto na úterý a proběhne v rámci nástupu školního praporu.


Ke stažení: Výsledky Sportovního dne​ 

Fotogalerie:  Sportovní den rektora​​​​​


Autor: Jiřina Polcrová, foto: Marek Žižlavský

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa