Přeskočit příkazy pásu karet
Přejít k hlavnímu obsahu
Odborná exkurze studentů bakalářského studia

Zpravodajský portál Univerzity obrany

 

Aktuality Fakulty vojenského leadershipu

Odborná exkurze studentů bakalářského studia

Počet shlédnutí: 92

22.4.2013 • Ve dnech 15. dubna až 17. dubna 2013 se pod vedením PhDr. Radka Mitáčka uskutečnila odborná exkurze studentů bakalářského studia, studijního oboru Bezpečnostní management. 

Realizovaná exkurze představuje naplňování jedné z klíčových aktivit projektu Evropského sociálního fondu „Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu“ (CZ.1.07/2.2.00/15.0070), který je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Exkurze byla zaměřena na centra krizového řízení v Jindřichově Hradci a Českých Budějovicích, Městskou policii Písek, složky krizového řízení města Písek a vodní nádrž Orlík.

Cílem realizovaného projektu „Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu“ (CZ.1.07/2.2.00/15.0070) je inovovat stávající systém vzdělávání a přípravu odborníků pro bezpečnostní systém státu prostřednictvím inovace studijního programu Ekonomika a management na Fakultě ekonomiky a managementu Univerzity obrany. Projekt je zaměřen na komplexní přístup ke vzdělávání pro zájemce orientující se na bezpečnostní problematiku, kteří současně představují hlavní cílovou skupinu projektu. Ambicí projektu je přispět k zobecňování zkušeností a poznatků získaných v průběhu realizace projektu tak, aby se problematika bezpečnosti vnímala jako celospolečenská zodpovědnost.


PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM  

A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. 

 ​

 


Autor: Radek Mitáček​

   
© 2021 Univerzita obrany | Kounicova 65, 662 10 Brno, Czech Republic
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Tweetujeme
  • Videokanál Univerzity obrany na Youtube
  • Jsme na Facebooku
  • Webová alba Picasa